Op donderdag 11 april 2024 vindt er een kennissessie plaats over Assetmanagement in mobiliteit. De kennissessie vindt plaats bij Connekt in Delft.

Datum 11 april 2024
Tijd 14:00 uur
Locatie Connekt, Delft
Voor wie Connekt-leden

In de miljoenennota van 2024 is een bedrag voor beheer en onderhoud van het huidige infrastructuur beschikbaar gesteld. Op welke manier kunnen we als mobiliteitssector dit bedrag zo slim en nuttig mogelijk mogelijk inzetten?

Dat is de vraag die wij graag tijdens deze kennissessie stellen en hopelijk kunnen beantwoorden. We hopen hier samen met de wegbeheerders, bouwers, ITS leveranciers en overige leden over te kunnen discussiƫren en tot een conclusie en / of antwoord te komen.

Programma

Op dit moment wordt de invulling van het programma zorgvuldig samengesteld. Binnenkort volgt er meer informatie op deze pagina.

Aanmelden

Natuurlijk kan je je wel al aanmelden voor deze sessie! Wil je graag kennis opdoen of wil je juist je kennis delen over dit onderwerp? Dan zien wij je graag op donderdagmiddag 11 april 2024 bij ons op kantoor in Delft. Je kan je aanmelden via bovenstaande button.