Wil je jezelf blijven ontwikkelen? Weten wat er beweegt in de wereld van mobiliteit? Dan is het slim om regelmatig je vaste post te verlaten. Door op reis te gaan ervaar je wat er gaande is buiten je eigen blikveld.

Datum 22 maart 2023
Einddatum 23 maart 2023
Locatie Parijs
Prijs 900 euro
PM en SP - Kortingen van toepassing 900 euro
Voor wie Connektleden

Het afgelopen jaar organiseerde de Smart Mobility Embassy voor leden van Connekt de studiereizen naar ITS Toulouse en Smart City Expo in Barcelona. Onze studiereizen bieden een interessant kruispunt van meerdere aspecten, zoals het opdoen van nieuwe ideeën, spreken van (nieuwe) (internationale) contacten en het letterlijk verder kijken buiten de eigen context.

Eind maart organiseert de Smart Mobility Embassy een tweedaagse reis naar Parijs.

Autonomy Mobility World Expo

Tijdens de beurs in Parijs kan je kennismaken met spelers op het gebied van stedelijke mobiliteit, beleidsmakers, overheden, bedrijven, instellingen, NGO’s en startups. Naast commerciële exposanten zijn er ook 200 vertegenwoordigers van steden en instellingen. De Nederlandse Ambassade organiseert ook een NL Paviljoen.

Programma

Naast het bezoek aan de Autonomy Mobility World Expo, bezoeken we ook een tweetal bedrijven. Op dit moment zijn we bezig deze bezoeken samen te stellen. Wil je mee en heb je een tip voor een bezoek, laat het ons weten via de aanmeldbutton bovenaan.

WOENSDAG 22 maart 2023: Deze dag bestaat uit de treinreis naar Parijs, inchecken hotel, bezoek aan de expo en als afsluiting een Dutch Dinner.

DONDERDAG 23 maart 2023: Op deze dag staat een aantal bedrijfsbezoeken gepland met tussendoor een lunch. Aan het einde van de middag reizen we met de trein terug naar Nederland.

Kosten

Regular Members: € 900,- per deelnemer
Premium Members: € 500,- euro voor de eerste deelnemer, € 900,- euro voor de volgende deelnemers
Strategic Partners: gratis voor de eerste deelnemer, € 900,- voor de volgende deelnemers

Bovengenoemde bedragen zijn inclusief treinreis, verblijf, lokaal vervoer, eten en drinken. Overige kosten zijn voor eigen rekening. De algemene voorwaarden van de Connekt studiereizen vind je hier.

Aanmelden

Het minimaal aantal deelnemers aan deze studiereis is 10, het maximaal aantal deelnemers 20. Aanmelden voor deze studiereis kan via bovenstaande button tot 9 februari 2023.

Dutch Dinner Parijs

Uiteraard vindt er tijdens de studiereis in Parijs ook een Dutch Dinner plaats. Deelnemers aan deze reis nemen automatisch ook deel aan het Dutch Dinner. Maar neem je alleen deel aan de beurs of ben je in Parijs? Meld je dan hier aan voor het diner op woensdag 22 maart 2023.