Kommen Sie auch mit uns vom 5. bis 7. September nach München?

Datum 5 september 2023
Einddatum 7 september 2023
Locatie München
Voor wie Connektleden

Wil je nieuwe ideeën opdoen, nieuwe (inter-nationale) contacten spreken en even buiten je eigen context verder kijken? Ga dan mee met deze studiereis van Connekt! Door het congresbezoek, de excursies, bedrijfsbezoeken en interessante praktijkvoorbeelden leren we niet alleen van deskundigen ter plaatse, het geeft ook de mogelijkheid om met vakgenoten op een ongedwongen manier kennis te maken met elkaar.

In september vindt in München de IAA MOBILITY plaats. De Smart Mobility Embassy organiseert van 5 tot en met 7 september een ledenreis naar München. Tijdens deze reis ontmoeten we verschillende partijen en brengen we een bezoek aan de IAA MOBILITY.

Waarom München?

De Smart Mobility Embassy, het internationale label van Connekt, organiseert de studiereizen voor leden. In september vindt in München de IAA Mobility plaats. Een interessant evenement waar van alles rond het thema mobiliteit in de spotlights staat.

Het biedt naast auto’s ook ruimte voor innovatieve en creatieve oplossingen rond infrastructuur- en energievraagstukken, maar ook fietsen, e- en micromobiliteit, om toekomstige concepten als stedelijke en landelijke mobiliteit en slimme stadsinfrastructuur om leefbare ruimtes mogelijk te maken.

Programma

IAA Mobility is een 3-daagse reis naar München. Op dit moment stellen we het programma samen. Binnenkort wordt deze informatie op deze pagina bekendgemaakt.

Kosten

> Regular Members: € 1600,- per deelnemer
> Premium Members: € 800,- voor de eerste deelnemer, € 1600,- voor de volgende deelnemer(s)
> Strategic Partners: gratis voor de eerste deelnemer, € 1600,- voor de volgende deelnemer(s)
Bovengenoemde bedragen zijn inclusief treinreis, verblijf, lokaal vervoer, eten en drinken. Overige kosten zijn voor eigen rekening. De algemene voorwaarden van de Connekt-ledenreizen vind je hier.

Aanmelden

Het minimaal aantal deelnemers aan deze studiereis is 10, het maximaal aantal deelnemers 20. Aanmelden voor deze studiereis kan via bovenstaande button tot 29 juni 2023.

Dutch Dinner München

Uiteraard vindt er tijdens de studiereis in München ook een Dutch Dinner plaats. Deelnemers aan deze reis nemen automatisch ook deel aan het Dutch Dinner. Maar neem je alleen deel aan de beurs of ben je in München? Meld je dan hier aan voor het diner op dinsdagavond 6 september a.s. (aanmelden kan tot 28 augustus 2023).