AT Osborne lost complexe vraagstukken op

AT Osborne is gespecialiseerd in complexe vraagstukken op het gebied van de leefomgeving (o.a. mobiliteit, infrastructuur, gebiedsontwikkeling, huisvesting en vastgoed). Met ruim 150 specialisten leveren wij alle denkbare diensten, waaronder project-/procesmangement, juridisch advies, advies over financierings- en samenwerkingsvormen, marktbenadering en contractering, audits & evaluaties, beleidsontwikkeling en organisatieadvies. Onze specialisten zijn snel en op uw maat inzetbaar.
Wat ons onderscheidt is dat wij verbindingen leggen, tussen betrokken partijen, tussen plannen en praktijk en tussen verschillende belangen en perspectieven. Wij zijn vasthoudend, vindingrijk en daadkrachtig, met als drive de beste oplossing voor u.

AT Osborne en mobiliteit

AT Osborne heeft een uitgebreid track-record op het gebied van mobiliteit en infrastructuur. Of het nu gaat om smart mobility, ITS of MaaS, logistiek of personenmobiliteit. Opdrachten worden uitgevoerd voor rijk, regio, provincies, gemeenten en bedrijfsleven. Vaak zijn dit complexe en innovatieve vraagstukken waarbij AT Osborne het integrale project- en procesmanagement voert. Ook adviseren wij onze opdrachtgevers over specialistische en strategische vraagstukken op het gebied van mobiliteit.

Voordelen van het lidmaatschap

Eén centrale plek

Als lid van Connekt heb je toegang tot het netwerk. Een mix van kennis, creativiteit en daadkracht.

Duiden van ontwikkelingen

Connekt is in staat om behoeften en trends te identificeren en deze om te zetten in een samenwerking.

Samen staan we sterk

Connekt pakt als neutrale verbinder uitdagingen op, die één lid vaak niet alleen kan agenderen.

Een schat aan informatie

Binnen het netwerk van Connekt wordt informatie en kennis uitgewisseld waardoor nieuwe kansen en mogelijkheden ontstaan.