Be-Mobile biedt hoogwaardige dienstverlening op het gebied van smart mobility, verkeersmonitoring en -management, verkeersinformatie en mobiele betalingen.

Be-Mobile is een (smart) mobility service provider, met hoofkantoor in Gent, België. (Big) data uit connected voertuigen en devices, de zogenaamde Floating Car Data (FCD) is de belangrijkste asset. Daarnaast is Be-Mobile, als mede-eigenaar, ook verantwoordelijk voor het vermarkten van business-to-business diensten en data van Flitsmeister. Met 1.000.000 gebruikers de bekendste verkeersapplicatie in Nederland.

We worden gezien als dé expert op het gebied van FCD en ontwikkelen steeds nieuwe toepassingen en innovatieve diensten. Be-Mobile is de laatste tijd zeer succesvol in projecten op het gebied van connected en coöperatieve intelligente transportsystemen (C-ITS), verkeersmanagement en verkeersinformatie bij de Nederlandse overheid, zowel op landelijk als decentraal niveau, maar ook bij bijvoorbeeld adviesbureaus en wegenbouwers in Nederland en België.

Na de oprichting in 2006 is Be-Mobile gegroeid van een Belgische verkeersprovider onder het merk “Touring Mobilis” naar een internationale Smart Mobility dienstverlener, actief in meer dan 25 landen. In maart 2016 is Proximus, de grootste Belgische telco, na een fusie van de bedrijven Be-Mobile, Flow en Mobile-For de nieuwe grootaandeelhouder van Be-Mobile geworden.

Voordelen van het lidmaatschap

Eén centrale plek

Als lid van Connekt heb je toegang tot het netwerk. Een mix van kennis, creativiteit en daadkracht.

Duiden van ontwikkelingen

Connekt is in staat om behoeften en trends te identificeren en deze om te zetten in een samenwerking.

Samen staan we sterk

Connekt pakt als neutrale verbinder uitdagingen op, die één lid vaak niet alleen kan agenderen.

Een schat aan informatie

Binnen het netwerk van Connekt wordt informatie en kennis uitgewisseld waardoor nieuwe kansen en mogelijkheden ontstaan.