Berenschot is sinds jaar en dag nauw betrokken bij de ontwikkelingen op het snijvlak van mobiliteit, IT en innovatie.

Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met 350 medewerkerkers wereldwijd. Al 80 jaar verrassen wij onze opdrachtgevers in de publieke en private sector met slimme en nieuwe inzichten. Dit doen we onder meer met proces-, project- en programmamanagement, organisatieontwikkeling, beleidsonderzoek en evaluatie, strategieontwikkeling en –implementatie, transities begeleiden, allianties smeden en het opstellen van businesscases. Wij combineren deze expertises met diepgaande kennis van sectoren, beleidsvelden en bestuurlijke verhoudingen. Berenschot is aangesloten bij de E-I Consulting Group, een Europees samenwerkingsverband van toonaangevende bureaus.

Wij zijn sterk in het ontwikkelen van idee tot en met realisatie. We begeleiden vraagstukken op bestuurlijk niveau (bijvoorbeeld vraagstukken rondom marktordening en aanbesteding) en denken mee in het werkend krijgen van oplossingen, concepten en partnerships.

Voordelen van het lidmaatschap

Eén centrale plek

Als lid van Connekt heb je toegang tot het netwerk. Een mix van kennis, creativiteit en daadkracht.

Duiden van ontwikkelingen

Connekt is in staat om behoeften en trends te identificeren en deze om te zetten in een samenwerking.

Samen staan we sterk

Connekt pakt als neutrale verbinder uitdagingen op, die één lid vaak niet alleen kan agenderen.

Een schat aan informatie

Binnen het netwerk van Connekt wordt informatie en kennis uitgewisseld waardoor nieuwe kansen en mogelijkheden ontstaan.