‘Mastering Flow’. Districon denkt en werkt wereldwijd mee aan de oplossing van logistieke vraagstukken. Van strategie tot operatie.

Vanuit een diepgaande kennis van logistieke processen en branches verrassen we opdrachtgevers met een innovatieve, soms onverwachte, maar altijd resultaatgerichte benadering. Onze kracht is het stroomlijnen, versnellen of verrijken, kortom het optimaliseren van (delen van) de goederenstroom van producent tot consument. Of terug van consument naar verkooporganisatie of fabrikant.

We zijn actief in distributiecentra, van magazijnen tot cargohubs op luchthavens en in zeehavens, en distributienetwerken.

In het logistieke domein zijn wij Nederlands grootste aanbieder van consultancy, IT-oplossingen en (interim) managers, projectmanagers en specialisten.

Advisory

Het creëren van logistieke oplossingen die uw business verder helpen. Dat is onze kracht en onze passie. Wij denken in processen en ketens, analyseren kwalitatief én kwantitatief, en luisteren goed naar uw belangen en doelen. We make your business flow.
Onze consultants adviseren u over de inrichting, besturing en optimalisatie van uw logistieke ketens en netwerken. Ook helpen we u met het faciliteren daarvan, in ‘best in class’ gebouwen en met de juiste equipment en IT. De totale supply chain is ons werkgebied. De air cargo-keten op luchthavens is onze unieke specialisatie.

Solutions

Hedendaagse supply chains zijn complex: omnichannel, internationaal, schaalbaar, efficiënt, flexibel en customized. Aansturing en optimalisatie vragen om geavanceerde IT-tooling. Onze solutions-specialisten ontwikkelen en implementeren IT-oplossingen die gericht zijn op uw specifieke complexiteit. Oplossingen die aansluiten op uw bestaande IT-systemen. Sneller, flexibeler en goedkoper dan u gewend bent. Wij geloven in de kracht van data, algoritmen en daarop gebaseerde diagnoses. Deze toetsen wij altijd aan onze ervaring en best practices. Mastering flow.

Professionals

Een tijdelijk of structureel tekort aan capaciteit of expertise op het gebied van logistiek of facilities? Binnen 48 uur sturen we u profielen van uitstekende professionals van minimaal hbo niveau. Van een interim supply chain directeur tot een ervaren supply chain planner of een professional in laboratoria-verplaatsingen. Creatieve en pragmatische professionals met oplossingen die impact op uw business hebben. Wereldwijd bereiken we in elke markt de gewenste resultaten. Bij ons zijn verschillende contractvormen mogelijk: tijdelijk, vast, en deta-vast.

Districon is opgericht 1976 en vierde in 2016 haar 40-jarig bestaan.

Voordelen van het lidmaatschap

Eén centrale plek

Als lid van Connekt heb je toegang tot het netwerk. Een mix van kennis, creativiteit en daadkracht.

Duiden van ontwikkelingen

Connekt is in staat om behoeften en trends te identificeren en deze om te zetten in een samenwerking.

Samen staan we sterk

Connekt pakt als neutrale verbinder uitdagingen op, die één lid vaak niet alleen kan agenderen.

Een schat aan informatie

Binnen het netwerk van Connekt wordt informatie en kennis uitgewisseld waardoor nieuwe kansen en mogelijkheden ontstaan.