Felyx biedt in stedelijke gebieden elektrische deelscooters aan die doormiddel van een app op je telefoon overal in het servicegebied zijn te reserveren, parkeren of af te sluiten.

Op deze manier zorgt felyx ervoor dat inwoners en/of bezoekers van stedelijke gebieden snel, betaalbaar en zorgeloos van A naar B kunnen reizen. Gebruikers profiteren van alle voordelen van een duurzame elektrische scooter, zonder last te hebben van de nadelen die kleven aan het bezit van een (e-)scooter. Het team van felyx zorgt ervoor dat de e-scooters altijd in goede staat verkeren en voorzien zijn van een volle accu. Het enige wat de gebruiker nodig heeft zijn een smartphone, geldig rijbewijs en toegang tot de felyx app.

De steeds sneller groeiende urbanisatie stelt ons voor de uitdaging om meer mensen te vervoeren met minder eigen, grote en vervuilende vervoersmiddelen. Wij zien elektrische deelscooters dan ook als een uitstekend alternatief voor mensen die zich nu bijvoorbeeld met de auto verplaatsen. Omdat gebruikers de e-scooters met elkaar delen en alleen mobiliteit inkopen wanneer zij dat nodig hebben, worden verkeersproblemen zoals vervuiling, files en drukte in de stad aangepakt. Zo blijft de stad leefbaar en bereikbaar voor iedereen!

Voordelen van het lidmaatschap

Eén centrale plek

Als lid van Connekt heb je toegang tot het netwerk. Een mix van kennis, creativiteit en daadkracht.

Duiden van ontwikkelingen

Connekt is in staat om behoeften en trends te identificeren en deze om te zetten in een samenwerking.

Samen staan we sterk

Connekt pakt als neutrale verbinder uitdagingen op, die één lid vaak niet alleen kan agenderen.

Een schat aan informatie

Binnen het netwerk van Connekt wordt informatie en kennis uitgewisseld waardoor nieuwe kansen en mogelijkheden ontstaan.