Nedap Identification Systems is de grootste speler op het gebied van lange-afstand identificatie, draadloze voertuigdetectie en voertuigtoegang management.

Nedap lezers, sensoren en controllers optimaliseren, monitoren en controleren de doorstroom van voertuigen en personen op een veilige en efficiënte wijze. Nedap technologie wordt eenvoudig toegepast in en geïntegreerd met beveiligings-, logistieke-, verkeers- en parkeertoepassingen.

Dynamische stadstoegang

Met het centrale management systeem voor stadstoegang en een voertuigtoegang controller (VMC) kan op een veilige manier automatische toegang verkregen worden tot een met beweegbare palen afgesloten binnenstad. De toegang wordt verkregen op basis van een ontheffing met behulp van een toegangspas, transponder of kenteken. Zo kan op een beheersbare maar flexibele manier toegang op maat gegeven worden aan alle doelgroepen zoals bewoners, winkeliers, bevoorrading, nood- en hulpdiensten en taxi’s, terwijl de binnenstad toch een prettig en autoluw winkelgebied blijft.

Draadloze parkeersensoren

Het draadloze parkeersensor systeem SENSIT van Nedap monitort de real-time bezetting per parkeerplek en registreert ook de tijdsduur dat een voertuig daar geparkeerd staat. Zo kunnen automobilisten verwezen worden naar vrije parkeerplaatsen in de buurt van de bestemming, wordt de beschikbare parkeercapaciteit beter benut en kunnen parkeerplekken efficiënter worden gehandhaafd. De real-time parkeerbezetting informatie kan weergegeven worden via verkeer- en parkeergeleiding systemen (langs de weg, via smartphones en potentieel ook via on-board navigatiesystemen ) en via systemen voor handhaving en parkeermanagement.

Voordelen van het lidmaatschap

Eén centrale plek

Als lid van Connekt heb je toegang tot het netwerk. Een mix van kennis, creativiteit en daadkracht.

Duiden van ontwikkelingen

Connekt is in staat om behoeften en trends te identificeren en deze om te zetten in een samenwerking.

Samen staan we sterk

Connekt pakt als neutrale verbinder uitdagingen op, die één lid vaak niet alleen kan agenderen.

Een schat aan informatie

Binnen het netwerk van Connekt wordt informatie en kennis uitgewisseld waardoor nieuwe kansen en mogelijkheden ontstaan.