Over Morgen is hét adviesbureau voor een toekomstbestendige leefomgeving.

Onze 100 adviseurs werken voor gevestigde en nieuwe partijen in de publieke en private sector in Nederland en het buitenland. Samen met hen werken we aan een duurzame leefomgeving, waarin maatschappelijke en technologische ontwikkelingen op een toekomstbestendige wijze een plek krijgen.

Dat doen we datagedreven, in verbinding met de samenleving en altijd met behulp van onze unieke visie die uitgaat van verbinding. Om maatschappelijk impact te hebben, zetten we het gebied en de mensen centraal. We koppelen verschillende opgaven en bij elke stap in het proces zoeken we de verbinding met bewoners, ondernemers, organisaties en eindgebruikers. Zo werken we op het snijvlak van gebiedsontwikkeling, mobiliteit en de energietransitie. Altijd maken we gebruik van frisse werkvormen en we werken volgens het principe dat samenwerking leuk is. We zijn een verbindende en onafhankelijke partij, als er tegengestelde belangen in het spel zijn.

Sinds 21 januari 2020 is Arcadis Nederland aandeelhouder geworden van Over Morgen en hebben daarmee een strategisch samenwerkingspartner die verdergaat waar onze proceskunst ophoudt, zodat wat wij bedenken ook wordt waargemaakt.

Kijk voor inspiratie, blogs en voor het leren kennen van onze adviseurs op overmorgen.nl

Voordelen van het lidmaatschap

Eén centrale plek

Als lid van Connekt heb je toegang tot het netwerk. Een mix van kennis, creativiteit en daadkracht.

Duiden van ontwikkelingen

Connekt is in staat om behoeften en trends te identificeren en deze om te zetten in een samenwerking.

Samen staan we sterk

Connekt pakt als neutrale verbinder uitdagingen op, die één lid vaak niet alleen kan agenderen.

Een schat aan informatie

Binnen het netwerk van Connekt wordt informatie en kennis uitgewisseld waardoor nieuwe kansen en mogelijkheden ontstaan.