Sixt staat voor premium mobiliteit, van zes minuten tot zes jaar.

We willen reizigers graag laten zien dat rijden meer is dan van A naar B gaan. Iedereen die bij Sixt een auto huurt, leaset of deelt krijgt comfort, flexibiliteit en veiligheid tegen goede prijzen. Sixt is een toonaangevende internationale mobiliteitsaanbieder met services van hoge kwaliteit, voor zowel bedrijven en zakelijke klanten, als particuliere reizigers.

Het bedrijf is in 1912 opgericht door Martin Sixt in Pullach, een dorp in de buurt van Munchen. Vandaag de dag wordt Sixt nog steeds geleid door de familie Sixt, wat resulteert in een familiebedrijf met een hele hoge mate van betrokkenheid bij alle werknemers.

Sixt heeft wereldwijd in 115 landen vestigingen om onze klanten in hun mobiliteitsbehoefte te kunnen voorzien. Bij alles wat Sixt onderneemt, staat het belang van de klant voorop. Sixt is Europa’s op één na grootste autoverhuurder en groeit nog steeds. In totaal bedient Sixt de klanten met meer dan 200.000 auto’s vanuit ongeveer 2200 vestigingen over de hele wereld. De Sixt brand staat voor ‘the Spirit of Mobility’ in de breedste zin van het woord.

Voordelen van het lidmaatschap

Eén centrale plek

Als lid van Connekt heb je toegang tot het netwerk. Een mix van kennis, creativiteit en daadkracht.

Duiden van ontwikkelingen

Connekt is in staat om behoeften en trends te identificeren en deze om te zetten in een samenwerking.

Samen staan we sterk

Connekt pakt als neutrale verbinder uitdagingen op, die één lid vaak niet alleen kan agenderen.

Een schat aan informatie

Binnen het netwerk van Connekt wordt informatie en kennis uitgewisseld waardoor nieuwe kansen en mogelijkheden ontstaan.