Tenuki is een multidisciplinair softwarebedrijf waar de focus ligt op verkeersinformatie.

Verkeersinformatie expert

Op gebied van Smart mobility heeft Tenuki bewezen een inhoudelijk sterke en betrouwbare partner te zijn. Zowel overheidsinstanties als commerciële partijen waarderen de veelomvattende vakkennis die deze kleine, maar toonaangevende organisatie zich de afgelopen 20 jaar eigen heeft gemaakt. Zij weten Tenuki steeds weer te vinden voor uiteenlopende opdrachten.

Diversiteit aan softwareprojecten

De niche markt zorgt voor een dynamische omgeving met een diversiteit aan interessante projecten. Tenuki ontwikkelt verkeersinformatie gerelateerde software in de breedste zin van het woord. Denk aan analyse- en representatietools om verkeersstromen inzichtelijk te maken, geavanceerde 24/7-productiesystemen en applicaties ter bepaling van het verkeersbeleid. Daarnaast wordt actief geanticipeerd op mobiliteitsvraagstukken zoals de verschuiving van verkeersinformatie van ‘langs de weg’ naar ‘in het voertuig’.

Toegevoegde waarde

Tenuki slaagt er in om verschillende disciplines te combineren en hiervandaan een hogere toegevoegde waarde te bieden. De geboden oplossingen van Tenuki leveren in intensieve en kritische omgevingen de vereiste betrouwbaarheid en vormen een stabiele factor in een overwegend hectisch domein. De kunst is om met diepgaande domeinkennis het beoogde doel van de klant te bereiken met op de gebruiker toegespitste workflow-ondersteuning. En dat is precies hetgeen Tenuki doet.

Voordelen van het lidmaatschap

Eén centrale plek

Als lid van Connekt heb je toegang tot het netwerk. Een mix van kennis, creativiteit en daadkracht.

Duiden van ontwikkelingen

Connekt is in staat om behoeften en trends te identificeren en deze om te zetten in een samenwerking.

Samen staan we sterk

Connekt pakt als neutrale verbinder uitdagingen op, die één lid vaak niet alleen kan agenderen.

Een schat aan informatie

Binnen het netwerk van Connekt wordt informatie en kennis uitgewisseld waardoor nieuwe kansen en mogelijkheden ontstaan.