Met onze vooruitziende blik en nuchtere mentaliteit vinden wij steeds nieuwe wegen voor vooruitgang in mobiliteit. Wij beschouwen en analyseren, voorspellen en verklaren, onderzoeken en leiden op.

Daarom DTV

Het straatbeeld in Nederland heeft in de afgelopen decennia grote veranderingen ondergaan. Wegen zijn verbeterd, het verkeer is aanzienlijk toegenomen en de druk op onze schaarse ruimte is gegroeid. De uitdagingen zijn complexer geworden, variërend van vervoersarmoede, stedelijke verdichting, de noodzaak van vergroening, het bevorderen van actieve mobiliteit, de opkomst van deelmobiliteit en zelfrijdend vervoer, en nog veel meer.

Als adviesbureau ondersteunen wij onze klanten bij deze en andere mobiliteitsuitdagingen, en helpen wij hen bij de implementatie van onze adviezen. Met onze vooruitziende blik en nuchtere mentaliteit vinden wij steeds nieuwe wegen voor vooruitgang in mobiliteit. Wij beschouwen en analyseren, voorspellen en verklaren, onderzoeken en leiden op.

Toekomstbestendige mobiliteitsoplossingen

We werken aan vindingrijke gedragsinterventies, effectieve maatregelen en data-gedreven oplossingen voor zowel veiligheid, duurzaamheid en efficiency van het mobiliteitssysteem. We werken aan slimme infrastructuur voor nu en in de toekomst. Aan het creëren van nieuwe kennis, vaardigheden en carrièrekansen voor professionals in de mobiliteitswereld.

Onze expertisegebieden zijn:
  • Actieve mobiliteit
  • Verkeersveiligheid
  • Gedrag
  • Verkeerslichten
  • Slimme mobiliteit
  • Data & development

Benieuwd naar onze aanpak? Wij gaan graag met u in gesprek.

Voordelen van het lidmaatschap

Eén centrale plek

Als lid van Connekt heb je toegang tot het netwerk. Een mix van kennis, creativiteit en daadkracht.

Duiden van ontwikkelingen

Connekt is in staat om behoeften en trends te identificeren en deze om te zetten in een samenwerking.

Samen staan we sterk

Connekt pakt als neutrale verbinder uitdagingen op, die één lid vaak niet alleen kan agenderen.

Een schat aan informatie

Binnen het netwerk van Connekt wordt informatie en kennis uitgewisseld waardoor nieuwe kansen en mogelijkheden ontstaan.