Werken bij Connekt betekent betrokken zijn en oprecht gemotiveerd om iedereen binnen Connekt én haar leden te helpen samen meer impact te maken. Werken bij Connekt is meer dan een baan hebben, je werkt mee aan het bouwen van een duurzame wereld.

Voordelen van werken bij Connekt

Cultuur

Als je bij Connekt komt werken ga je deel uitmaken van een relevant netwerk en misschien nog wel het belangrijkste van een waanzinnig team.

Ruimte en vrijheid

We geven je de flexibiliteit om te werken waar je wil, hoe je wil en wanneer je wil. Vanuit huis, op kantoor, of tijdelijk in het buitenland – er zijn genoeg mogelijkheden.

Je maakt impact

Werken bij Connekt is meer dan een baan hebben, je werkt mee aan het bouwen van een duurzame wereld.

Groei!

Binnen het netwerk van Connekt wordt informatie en kennis uitgewisseld waardoor nieuwe kansen en mogelijkheden ontstaan. Jij groeit mee!

Bij Connekt sta je in het hart van de nieuwe ontwikkeling. Samen creëren we beweging om de logistiek en de mobiliteit te verbeteren. Dat maakt Connekt uitdagend en interessant.

Machteld Leijnse – Connekt medewerker

Open sollicitatie

Wil je een open sollicitatie sturen? Leuk! Stuur ons dan je CV en je motivatiebrief. Het is belangrijk om in je brief aan te geven:

  • waarom je graag bij Connekt wil komen werken;
  • naar welke positie je op zoek bent (stage, junior, medior of senior);
  • waar je interesses liggen;
  • wanneer je beschikbaar bent.
De procedure

Als wij je open sollicitatie ontvangen, dan kijken wij bij het team dat zich bezighoudt met jouw interessegebied of er op dat moment een geschikte vacature is of binnenkort ontstaat. In dat geval nemen wij contact met je op. Is er geen geschikte vacature, dan is het mogelijk dat wij jouw brief nog gedurende zes maanden bewaren. Ontstaat er binnen die periode alsnog een (mogelijk) geschikte vacature, dan nemen we contact met je op. Wegens privacy redenen en ter bescherming van jouw gegevens worden je documenten na zes maanden uit ons systeem verwijderd.