Vergroot je netwerk, deel je kennis, laat je inspireren en maak werk van mobiliteit en logistiek.

Connekt is een onafhankelijk netwerk voor slimme mobiliteit en duurzame logistiek. Als lid van Connekt krijg je toegang tot dit netwerk. Het versterken van het netwerk van en voor de leden staat bij Connekt centraal. Dit gebeurt vooral door het leggen van nieuwe verbindingen, het verstevigen van bestaande contacten en het delen van kennis. Daarom organiseert Connekt verschillende ledenactiviteiten. Je wordt bij ieder lidmaatschapsniveau uitgenodigd voor verschillende sessies, studiereizen en evenementen en je schuift jaarlijks aan bij het inspirerende en verbindende Ledendiner. Ook een lidmaatschap aan de Smart Mobility Embassy zit in het lidmaatschap ingesloten.

Binnen het netwerk van Connekt wordt informatie en kennis uitgewisseld waardoor nieuwe kansen en mogelijkheden ontstaan.

Connekt Talks

Interessante sprekers van binnen en buiten het netwerk inspireren tijdens een Connekt Talk met nieuwe inzichten en perspectieven die sociale en/of technologische impact kunnen hebben op ons werkveld. Hierbij richten we ons op onze eigen domeinen mobiliteit en logistiek, maar zoeken ook de verbinding met andere domeinen, zoals water, energie of stedelijke ontwikkeling. Wat zijn de laatste ontwikkelingen binnen actuele thema’s.

Connekt heeft én de expertise én het netwerk én kan door haar onafhankelijkheid inzicht en overzicht bieden.

Jan Hendrik Sweers van Provincie Flevoland

Affiliation-programma

Om innovatie mogelijk te maken zijn korte lijnen, flexibiliteit, kennis en gebruik van vernieuwende technologieën en bedrijfsmodellen nodig. Juist startups blinken uit in deze eigenschappen. Daarmee vormen zij de ideale samenwerkingspartners voor gevestigde organisaties met hun gedegen netwerk en de mogelijkheid om te schalen met resources. Connekt verbindt met het Affiliation-programma startups met bruisende ideeën voor smart mobility en duurzame logistiek aan gevestigde organisaties binnen het ledennetwerk.

Connekt geeft ons als platform de mogelijkheid innovaties in te brengen en ook om samen met Connekt en bedrijfsleven innovaties te ontwikkelen.

Ronald Schoo van Districon

Studiereizen

Uitdagingen in het mobiliteitsdomein beperken zich niet tot de landsgrenzen. Daarom organiseert Connekt voor haar leden diverse studiereizen, de mogelijkheid om over de grens een kijkje in de keuken te nemen. Hoe worden de uitdagingen in andere landen aangepakt? Wat kunnen we van hen leren en wat kunnen zij van ons leren? Tijdens een Connekt studiereis staan inspiratie, kennisuitwisseling en netwerken centraal. Daarnaast bieden Connekt studiereizen de mogelijkheid andere Connektleden eens in een andere setting te spreken. Mogelijk ontdek je een link met personen waar je die op voorhand niet zou vermoeden.

Connekt Committees

Met de strategic partners en premium members schakelt Connekt intensief over nieuwe ontwikkelingen en trends. Naast dit individuele contact streven we ook naar optimale informatie-uitwisseling tussen alle leden. Het levert nog meer waarde op als we dit gezamenlijk doen. In de zogenoemde committees voeren we inhoudelijke discussies die impact gaan hebben op mobiliteit in Nederland.

Connekt is al jaren een trusted partner voor de overheid. Connekt weet met een relatief klein team een enorme meetbare impact te maken, samen met haar partners. Deze rol vervult Connekt ook voor al haar leden waardoor een ongekend netwerk van specialisten en experts samenwerken aan de voor Nederland belangrijke vraag: hoe houden we ons land duurzaam bereikbaar?

Marcel Michon van Buck Consultants International

Memberships

Strategic

membership

per jaar excl BTW

 • Ondersteuning van het Connektteam op strategisch en tactisch niveau
 • Een halfjaarlijkse strategiesessie met Connektteamleden
 • Deelname aan Connekt Committees (Smart Mobility & Strategy)
 • Deelname aan Connekt studiereizen (voor één deelnemer zonder kosten)
 • Deelname aan het jaarlijkse Connekt Ledendiner (vier plaatsen)
 • De mogelijkheid om eigen vergaderingen en bijeenkomsten te organiseren in het kantoor van Connekt in Delft (op basis van beschikbaarheid)

Premium

membership

per jaar excl BTW

 • Een halfjaarlijkse strategiesessie met Connektteamleden
 • Deelname aan Connekt Committees (Smart Mobility & Strategy)
 • Deelname aan Connekt studiereizen (voor één deelnemer korting op reis- en verblijfkosten)
 • Deelname aan het jaarlijkse Connekt Ledendiner (twee plaatsen)
 • De mogelijkheid om eigen vergaderingen en bijeenkomsten te organiseren in het kantoor van Connekt in Delft (op basis van beschikbaarheid)

Regular

membership

per jaar excl BTW

 • Deelname aan Connekt studiereizen (kosten voor eigen rekening)
 • Deelname aan het jaarlijkse Connekt Ledendiner (één plaats)
 • De mogelijkheid om eigen vergaderingen en bijeenkomsten te organiseren in het kantoor van Connekt in Delft (vier keer per jaar op basis van beschikbaarheid)

Affliation

membership
Speciaal voor startups, te winnen binnen het Affiliation Programma
Meer over Connekt

Wil je meer informatie over Connekt, haar programma’s en initiatieven? Download hier dan onze brochure!