Iv levert integrale, op maat gemaakte en innovatieve ontwerpen en adviezen voor de aanleg en instandhouding van duurzame droge en natte infrastructuur.

De beste infra-oplossingen komen tot stand wanneer de functie wordt verbonden met de techniek. Hoe gedragen weggebruikers zich in de praktijk? Welke technische oplossing past daar het beste bij? Voldoen ontwerpen aan de technische én gebruikerseisen? Iv levert integrale ontwerpen en adviezen voor de aanleg en instandhouding van droge en natte infra. Door het ontwikkelen en toepassen van onder meer slimme sensoren, (big)datamanagement en BIM-applicaties, gecombineerd met onze specialistische technische kennis van complexe en beweegbare kunstwerken en verkeerskunde, bieden we pasklare en duurzame oplossingen voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

We maken gebruik van de kansen die smart mobility biedt. Bij smart mobility denken we aan zelfrijdende auto’s, pratende verkeerslichten of reisinformatie die alleen jou vertelt wat je moet doen om bij dat concert van Coldplay in De ArenA te parkeren. Maar het belangrijkste van smart mobility is niet de techniek. Het belangrijkste is wat je doet met de nieuwe kansen die smart mobility biedt voor de gebruikers: hoe kan het verkeer veiliger worden? Hoe kan ik mijn bestemming beter bereiken? Hoe kan ik met minder overlast (lucht en geluid) mijn doel bereiken? Pas wanneer je deze doelen bereikt heeft smart mobility een meerwaarde – voor de gebruiker, de ontwikkelaar, de serviceprovider én voor de wegbeheerder.

Voordelen van het lidmaatschap

Eén centrale plek

Als lid van Connekt heb je toegang tot het netwerk. Een mix van kennis, creativiteit en daadkracht.

Duiden van ontwikkelingen

Connekt is in staat om behoeften en trends te identificeren en deze om te zetten in een samenwerking.

Samen staan we sterk

Connekt pakt als neutrale verbinder uitdagingen op, die één lid vaak niet alleen kan agenderen.

Een schat aan informatie

Binnen het netwerk van Connekt wordt informatie en kennis uitgewisseld waardoor nieuwe kansen en mogelijkheden ontstaan.