MST Groep is een ambitieus en innovatief ontwikkelteam dat met passie complexe projecten optimaliseert binnen de mobiele machinebouw.

MST Groep is een consulterend ingenieursbureau gevestigd in Nederland en Roemenië. Wij richten ons op mobiliteitsoplossingen van vandaag en morgen binnen onze kernmarkten zware voertuigen en mobiele machines. Mobiliteit die steeds autonomer, veiliger en duurzamer wordt.

Wij dragen bij aan het oplossen van de technische, wetgevende en organisatorische uitdagingen waarmee de innovators en OEM’s van vandaag worden geconfronteerd. We zorgen voor evenwicht in het versnellen van de volwassenheid van zowel de markt, technologie, business als maakbaarheid. Met onze expertise, vaardigheden en ervaring op het gebied van engineering, veiligheid, homologatie, validatie en product management maken we toekomstige ambities tastbaar en concreet.

MST Groep streeft naar het versnellen van de technische innovatie en creëert hierbij maximale product- en projectmatige waarde voor alle belanghebbenden van de productlifecycle. Deze ambitie realiseren we met behulp van onze werkmethode Lean Engineering.

Tijdens het ontwikkelproces brengen we creativiteit en realisme bij elkaar.  Daarnaast gaan we flexibel om met nieuwe informatie die tijdens het proces boven komt. We hechten waarde aan persoonlijke en bedrijfsmatige ontwikkeling. Daarom laten we werknemers en partners doen waar ze goed in zijn.

Voordelen van het lidmaatschap

Eén centrale plek

Als lid van Connekt heb je toegang tot het netwerk. Een mix van kennis, creativiteit en daadkracht.

Duiden van ontwikkelingen

Connekt is in staat om behoeften en trends te identificeren en deze om te zetten in een samenwerking.

Samen staan we sterk

Connekt pakt als neutrale verbinder uitdagingen op, die één lid vaak niet alleen kan agenderen.

Een schat aan informatie

Binnen het netwerk van Connekt wordt informatie en kennis uitgewisseld waardoor nieuwe kansen en mogelijkheden ontstaan.