V-Tron is een innovatieve mkb-organisatie die zich richt op het verbeteren van de gebruikersbeleving van professionele bestuurders door middel van after-market intelligente mobiliteitssystemen.

Het bedrijf is opgericht in 2007 en heeft een hoofdvestiging in Deventer, met nevenvestigingen op de Automotive Campus in Helmond, Düsseldorf en München. Een deel van de R&D-activiteiten van het bedrijf is ondergebracht in deze vestigingen.

De ontwikkelingen bij V-Tron zijn gericht op de drie pijlers van mobiliteit: het verbeteren van de duurzaamheid, veiligheid en doorstroming. Het productportfolio kan worden verdeeld in vier systeemcategorieën: CCAM (C-ITS), Automated Driving, Tele-operation en fleet management. Binnen deze categorieën levert V-tron tal van producten en diensten die geschikt zijn voor  diverse klantgroepen. Zo kan men bij V-Tron terecht voor het verbeteren van de verkeersveiligheid, optimaliseren van de doorstroming van voertuigen op de weg en het verlagen van de CO2-uitstoot van voertuigen.

In lijn met onze  focus op innovatie, neemt V-Tron actief deel aan landelijke, regionale en Europese onderzoeks- en ontwikkelprojecten. V-tron is daarom ook met veel enthousiasme lid geworden van Connekt, waar het hoopt samen  met andere deelnemende partijen vorm te geven aan de toekomstige mobiliteit en logistiek.

Voordelen van het lidmaatschap

Eén centrale plek

Als lid van Connekt heb je toegang tot het netwerk. Een mix van kennis, creativiteit en daadkracht.

Duiden van ontwikkelingen

Connekt is in staat om behoeften en trends te identificeren en deze om te zetten in een samenwerking.

Samen staan we sterk

Connekt pakt als neutrale verbinder uitdagingen op, die één lid vaak niet alleen kan agenderen.

Een schat aan informatie

Binnen het netwerk van Connekt wordt informatie en kennis uitgewisseld waardoor nieuwe kansen en mogelijkheden ontstaan.