Een nieuwe website voor Connekt, met een frisse inhoud en een nieuwe uitstraling.

De afgelopen maanden is enthousiast gewerkt aan de bouw van onze nieuwe website. Een goede website laat zien waar je voor staat als organisatie en vertelt jouw verhaal. De vorige website was zowel inhoudelijk als technisch sterk verouderd en voldeed daarmee niet langer aan onze wensen. Het was tijd voor een nieuwe website, met een frisse inhoud en een nieuwe uitstraling, passend bij wie we zijn en bij onze ambities. Nu is het makkelijker om aan buitenstaanders te laten zien wat Connekt is, of voor leden om aan hun collega’s uit te leggen wat Connekt doet.  

Wat als eerste opvalt is het nieuwe uiterlijk van de website. De website heeft een frisse, moderne uitstraling, wat past bij onze drive om met innovaties en vernieuwingen bezig te zijn. Bovendien vertelt de website veel beter het verhaal van Connekt, de inhoud maakt goed duidelijk wie Connekt is en wat we doen. 

Nieuw op de website zijn de verhalen. Hierin wordt de toegevoegde waarde van Connekt vermeld door de ogen van Connektleden. Ook het werken-bij-gedeelte is een nieuw aspect op de website. De nieuwsberichten, bestaande programma’s en initiatieven, door Connekt georganiseerde events en uiteraard de leden zijn nog steeds terug te vinden op de website.  

We bedanken Not a Number voor het mogelijk maken van deze website en de prettige samenwerking.