Wij hopen op inspirerende bijeenkomsten en werkbezoeken die ons als leden voorop laten lopen op de thema’s van ons, de andere leden en Connekt.

Kan je in de vorm van een elevator pitch uitleggen wat APPM doet?
APPM wil Nederland mooier maken. Dat is waar wij met zo’n 80 collega’s dagelijks aan werken in samenwerking met overheden, marktpartijen en kennis instellingen. Met passie, moed en visie werken de medewerkers van APPM aan de inrichting, ontwikkeling en herstructurering van stedelijk en landelijk gebied. Het tot stand brengen van de complexe opgaven in een steeds kritischer wordende omgeving vraagt het uiterste van de projectmanager. APPM vervult in vele fysieke projecten, van initiatief- tot realisatiefase, een essentiële rol in het spel van samenwerking rondom tegengestelde belangen en het behalen van beoogde resultaten. Met onze deskundigheid en ervaring en vanuit een positief-kritische grondhouding gaan we tot het uiterste in onze ambitie om Nederland mooier te maken.

Op welke dienst/welk project is APPM het meest trots als het gaat om smart, sustainable en social mobility?
Van wereldprimeur met 167 Tesla’s als taxi op Schiphol tot en met het helpen van het succes van ElaadNL. Samenwerken naar busvervoer vrij van schadelijke uitlaatgassen in 2025 tot en met het project Spookfiles. We zijn vooral trots op de manier van samenwerken, de relatie met opdrachtgever en uitvoerende partners. Op naar het volgende project om Nederland nog mooier te maken!

Op welke thema’s komen de andere Connektleden jullie tegen?
Naast smart en green mobility is APPM in vele velden actief. Wij werken aan een betere bereikbaarheid, infrastructurele en mobiliteitsprojecten, en een klimaatbestendig, waterrijk en duurzaam Nederland.

Wat voegen jullie toe aan dit thema en/of het Connektnetwerk? En wat kan Connekt voor APPM betekenen?
Wij zouden graag in contact komen met Connekt-leden waarmee wij in de toekomst samen kunnen werken. Wij merkten dat wij veelal in contact zijn met Connekt-leden. Door nu lid te worden, kunnen we dit contact intensiveren en binnen Nederland en daarbuiten onze bijdrage leveren. Die toevoeging zal liggen op de project- en proces management kant van de genoemde werkvelden. Daarnaast hopen wij op inspirerende bijeenkomsten en werkbezoeken die ons als leden voorop laten lopen op de thema’s van ons, de andere leden en Connekt.

Wat is volgens APPM op dit moment de meest kansrijke disruptieve innovatie?
Het rijden op zon en wind.