Waar de energie van startups samenkomt met de expertise en het netwerk van gevestigde organisaties, kunnen mooie dingen gebeuren. Dat is precies het doel van de Connekt Affiliation Finale: Connektleden op interactieve manier laten kennismaken met verschillende kansrijke startups.

Op 26 november vond de Connekt Affiliation Finale 2019 plaats in een Sinterklaassfeer. Voor de startup die zich in de verschillende rondes het beste wist te profileren, was er een tweejarig Connektlidmaatschap te verdienen, plus deelname aan een Connekt Studiereis en natuurlijk een juryplaats in de Connekt Affiliation Finale 2020.

In het Connektlidmaatschap ontmoet je de juiste mensen

Dat het Connektlidmaatschap veel oplevert, maakte Thomas Brinkman van AirHub, winnaar Connekt Affiliation 2018, duidelijk. ‘Wat heeft het Connekt netwerk mij gebracht? Als je iets wilt verkopen, moet je je verhaal vertellen aan de juiste mensen. In het Connektnetwerk vind je die juiste mensen. De steun vanuit het netwerk helpt  ons enorm . Wij werken dankzij Connekt samen met grote namen als KPN en KLM. Ik kan het Connektlidmaatschap iedere startup aanraden.’

Kritische vragen

De startups trapten elk af met een 60 seconden pitch. Vervolgens werden zij in verschillende rondes 1-op-1 kritisch bevraagd door de juryleden uit het Connektnetwerk en de aanwezige leden. De jury lette vooral op de toegevoegde waarde van de startup voor het netwerk. Kunnen wij met deze startup samenwerken met als doel, deze te helpen bij verdere groei, was daarbij het centrale criterium.
De aanwezige leden konden de startups een coachingstraject aanbieden als ‘Sinterklaascadeau’ in de gezette schoenen. Deze startups worden ook Affiliate member van het Connektnetwerk. De overall winnaar werd bepaald door de jury.

En de winnaar is… XYZ Dynamics

Na een intensief juryoverleg maakte juryvoorzitter Marie-José van den Boomgaard van KPN de overall winnaar bekend: XYZ Dynamics. De jury was onder de indruk van hun goed geprijsde oplossing die bovendien breed toepasbaar is. Het gaat om een zeer vernieuwend product. Bovendien denken wij binnen het netwerk, deze startup uitstekend verder te kunnen helpen. Eigenaren Laurens Westerdijk en Alex Pap van XYZ Dynamics reageerden trots op het nieuws van hun uitverkiezing. Wij zien ze snel terug binnen het netwerk.

XYZ Dynamics -> met coaches Dynniq, PostNL en Rijkswaterstaat

Daarnaast verwelkomen we nog eens 6 nieuwe affiliate leden:

We kijken terug op een zeer geslaagde finale met kwalitatief uitstekende deelnemers.

We zien elkaar snel in het Connektnetwerk.

XYZ Dynamics overtuigende winnaar van Connekt Affiliation Finale 2019 2
XYZ Dynamics overtuigende winnaar van Connekt Affiliation Finale 2019