In de Connekt Zeepkist bieden we periodiek  één of meer van onze leden het podium om zichzelf voor te stellen en een korte boodschap uit te dragen. Dit kan gaan over de bijdrage die zij leveren aan Smart Mobility, een onderwerp binnen de logistiek óf ze kunnen een specifiek product of dienst onder de aandacht brengen.

Deze keer is het de beurt aan Bostec Management & Consultancy

Met de snelheid van vandaag de dag sta je als organisatie, voor je gevoel, al snel stil. Alles lijkt beter en sneller te kunnen. Bostec gelooft dat dit binnen elke organisatie haalbaar is. Of je wegbeheerder bent, vervoerder of een lucht- of zeehaven. 

Wij helpen organisaties – zoals Schiphol, Rijkswaterstaat en RET – doelen concreet te maken en adviseren je waar jouw processen verbeterd kunnen worden om die doelen te bereiken. En wat dat kan opleveren. Dat doen we door overzicht te creëren uit de grote hoeveelheid informatie, waar ieder bedrijf over beschikt. En dan de juiste keuzes te maken en overzicht te behouden.  

Als bij het verbeteren van bijvoorbeeld logistieke processen nieuwe systemen worden geïmplementeerd zorgen wij voor de juiste afstemming tussen technologie, bestaande en toekomstige processen en de mensen binnen jouw organisatie. Onze aanpak zorgt ervoor dat een nieuwe implementatie of uitrol succesvol wordt, en niet de zoveelste transitie is .  

Door onze ‘way-of-working’ onderscheidt Bostec Management & Consultancy zich van andere organisaties. Onze mensen gaan volledig op in jouw organisatie en omgeving. Vanuit dat perspectief, met de kennis en ervaring vanuit andere opdrachten, krijgen wij processen en mensen in beweging en boeken we resultaat. Onze werkwijze wordt door onze relaties omschreven als pragmatisch, direct, overzichtelijk en realistisch. Verwacht bij ons geen dikke adviesrapporten en lastige analyses die op de plank blijven liggen. Wij komen met een team vol expertise en energie bij je langs om samen met jouw mensen de klus te klaren. Zodat jullie verder komen, ook na onze hulp. En dat jullie de spirit houden om te blijven veranderen. 

Bostec, voor een resultaat dat wél werkt! 

Bostec is één van de lokale merken van VINCI, een internationale netwerkorganisatie, actief in 52 landen. Zij werkt slagvaardig samen met in de keten aanwezige specialisten. Bostec is gevestigd in Capelle aan den IJssel. 

Heb je een vraag of ben je benieuwd hoe wij bijvoorbeeld Schiphol helpen met het constant verbeteren van passagiers- en bagageprocessen of bijvoorbeeld data bedreven werken? Neem contact op met Jasper Wildenberg, onze Segment Lead Mobility: wildenberg@bostec.nl of 06 29 14 99 71.