Van 4 tot en met 6 november a.s. organiseren we een beursreis naar Barcelona voor een bezoek aan het Smart City Expo World Congress.

Datum 4 november 2024
Einddatum 6 november 2024
Locatie Barcelona, Spanje
Voor wie Connekt-leden

Smart City Expo World Congress Barcelona

Deze internationale beurs met 25.000 bezoekers uit 140 landen met 1100 exposanten heeft als hoofdthema stedelijke innovaties en trekt (inter)nationale stedelijke planners, technologie-experts, ondernemers en beleidsmakers aan.  

Beursreis

Deze reis biedt de mogelijkheid om de beurs te bezoeken en te netwerken met (inter)nationale professionals. We ontmoeten verschillende partijen op de beursvloer van het Smart City Expo World Congress, en er is ook veel tijd om zelf de beurs te bezoeken. Uiteraard mag bij deze reis ook het traditionele Dutch Dinner niet ontbreken. 

De Barcelona studiereis is exclusief voor leden van Connekt. De kosten voor deelname aan deze reis zijn afhankelijk van het Connekt lidmaatschap.

  • Voor regular en affiliate members bedragen de kosten voor deze ledenreis € 1.600,- (excl. btw). 
  • Voor premium leden bedragen de kosten € 800,- (excl. btw) voor de eerste deelnemer, en € 1.600,- voor elke volgende deelnemer. 
  • Voor strategic partners zijn er geen kosten voor de eerste deelnemer, en € 1.600,- voor elke volgende deelnemer. 

In deze bedragen zijn de vlucht, accommodatie, toegang tot de beursvloer, lokaal vervoer, maaltijden en drankjes inbegrepen. Overige kosten zijn voor eigen rekening. Raadpleeg de algemene voorwaarden van Connekt-ledenreizen voor meer informatie.   

Programma

We zijn de reis op dit moment aan het samenstellen, het programma is nog een opzet en onder voorbehoud van wijzigingen. Wij houden je op de hoogte door dit programma aan te blijven vullen en/of wijzigen. Het conceptprogramma vind je hier.

Aanmelden

Wil je mee, reageer dan snel! Maak je interesse kenbaar door je voor 23 september a.s. aan te melden via bovenstaande button. Na aanmelding ontvang je van ons nog een definitief inschrijfformulier.   

We zien je graag tijdens deze Connekt reis naar Barcelona!