Zien we je op maandag 16 september bij het Dutch Dinner in Dubai?

Datum 16 september 2024
Tijd 19:00 uur
Locatie Dubai, AUE
Voor wie Connekt-leden

Van 16 tot en met 20 september a.s. vindt het ITS World Congress plaats in Dubai. Connekt staat op ITS World Congress Dubai samen met leden Technolution, TNO en Tripservice op het Nordic+ Paviljoen. Ontmoet Connekt bij het Nordic+™ paviljoen (H7-G13) en ontdek de nieuwste innovaties in slimme mobiliteit.

Dutch Dinner

Voor alle Connekt-leden die dan ook aanwezig zijn in Dubai, organiseert Connekt samen met Intertraffic op maandagavond 16 september a.s. het traditionele Dutch Dinner. Wij nodigen je van harte uit hierbij aanwezig te zijn, andere leden te ontmoeten en te genieten van de lokale keuken. Collega’s die al in Dubai werkzaam en/of woonachtig zijn in Dubai zijn uiteraard ook van harte welkom!

Aanmelden Dutch Dinner

Meld je aan voor 9 september a.s. via bovenstaande button.

Presenteer jij een paper tijdens het ITS World Congress in Dubai of wil je meer informatie over Dutch Dinner? Neem dan contact op met Marije de Nijs: marije.denijs@smartmobilityembassy.nl.

Gratis toegangskaarten ITS Dubai

Heb je nog geen toegangskaarten voor ITS World Congress Dubai? Vraag hier gratis je bezoekerspas aan. Vul hierbij in: “I was invited by the Nordics+”. Je kan gratis toegangskaarten aanvragen tot 18 augustus 2024.