19 juni a.s. organiseert Connekt een bijeenkomst in de middag over kansen voor de logistiek met automated trucks. Tijdens deze bijeenkomst willen we in gesprek met elkaar over autonoom vrachtvervoer en de weg ernaartoe.

Datum 19 juni 2024
Tijd 13:00 uur
Locatie Connekt, Delft
Voor wie Connekt-leden

Richard Bishop schetste onlangs in Forbes dat er een verschuiving in de industrie plaatsvindt van technische ontwikkelingen naar praktische toepassingen: een grootschalige implementatie vanaf 2027 op de openbare weg. Maar wat betekent dat voor de Europese markt? En wat betekent dat voor Nederland? Kan de toenemende groei van logistieke bewegingen met daarbij een groeiend chauffeurstekort versnelling geven aan de implementatie van autonome trucks? Dit zijn vragen waar wij nog geen antwoord op hebben en waar we graag met jou over in gesprek gaan.

Centraal tijdens deze bijeenkomst staat het vanuit kennis, markt èn overheid inzicht krijgen over de huidige ontwikkelingen en een doorkijk naar straks. TNO vanuit onderzoek en technologie, overheid over beleid en speelruimte, markt over wensen en mogelijkheden.

Programma

Tijdens deze bijeenkomst gaan we in gesprek met elkaar over autonoom vrachtvervoer en de weg daarnaartoe. Momenteel zijn we druk bezig om de invulling van het programma af te ronden. Zodra deze bekend is, wordt het definitieve programma op deze pagina geplaatst.

Aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats bij Connekt in Delft. Wil je bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Schrijf je dan in via bovenstaande button!

Bij Connekt organiseren we onze events altijd zeer zorgvuldig, waarbij we rekening houden met het aantal mensen dat zich aanmeldt. Bijvoorbeeld door het huren van extra stoelen en het verzorgen van de catering. Wanneer leden zich aanmelden en zonder afmelding alsnog niet komen, betekent dat voor ons overbodige uitgaven en voedselverspilling. Twee zaken die wij als non-profit organisatie en voorvechters van duurzaamheid graag willen voorkomen. Wij willen je dan ook vriendelijk vragen, wanneer je na aanmelding niet in de gelegenheid bent aanwezig te zijn bij dit event, je tijdig af te melden. Helaas zijn wij anders genoodzaakt een no-show fee door te berekenen. Dit bedrag schenken we vervolgens aan de Stichting Voedselbank Delft.