Op vrijdag 24 mei  a.s., organiseert Connekt i.s.m. MAPtm een vervolgsessie in de CCAM reeks. De kennissessie vindt plaats bij Connekt in Delft. Graag nodigen wij je uit om hierbij aanwezig te zijn!

Datum 24 mei 2024
Tijd 12:30 uur
Locatie Connekt, Delft
Voor wie Connekt-leden

Over CCAM (Cooperative, connected and automated mobility) valt nog veel te leren. Inzicht in en overzicht van diverse ontwikkelingen in het binnen- en buitenland zijn hier een voorbeeld van. In navolging van de twee vorige sessies, organiseren Connekt in samenwerking met MAPtm, op 24 mei a.s. een nieuwe kennissessie over CCAM met als thema: CCAM in Cities.

Tijdens deze CCAM kennissessie valt alles samen: er komen zowel experts uit Japan als de Verenigde Staten om alles te vertellen over CCAM en de ontwikkelingen op dit gebied. Graag nodigen wij je uit om hierbij aanwezig te zijn.

Sprekers

JAPAN

  • Bart van Arem, Pro Vice Rector Magnificus for Doctoral Affairs and Full Professor of Transport Modeling at TU Delft –  XCARCITY en relatie met automated mobility
  • Professor Emeritus Haruo Ishida, Program Director of SIP Smart Mobility Platform – Sustainable mobility, digital twins and digital sandboxes
  • Manabu Umeda, Project Researcher at The University of Tokyo (Mobility Innovation Collaborative Research Organization (UTmobI) & Advanced Mobility Research Center (ITS center) – International collaboration in the field of CCAM

UNITED STATES OF AMERICA

  • Richard Bishop – overview of AV developments in the US
  • Tom Alkim en (CBR/RWS tbc) – ervaringen met Cruise en Waymo in SF

EUROPE

  • Evan Costaglio at Cityfi – CCAM in the city and related data aspects
  • Q&A met deelnemers

(Voorlopig) Programma

Het conceptprogramma ziet er als volgt uit:
13.30 uur: Inloop met koffie en thee
14.00 uur: Welkom en start – Tom Alkim & Max Schreuder
14:15 uur: Start presentaties Japan, USA & Europe
15.45 uur: Wrap-up en afsluiting
16.00 uur: Netwerk- & VRIJMI-borrel

Aanmelden

Wil je bij deze unieke en zeer informatieve kennissessie aanwezig zijn op 24 mei a.s. bij Connekt in Delft? Schrijf je dan in via bovenstaande button!

Bij Connekt organiseren we onze events altijd zeer zorgvuldig, waarbij we rekening houden met het aantal mensen dat zich aanmeldt. Bijvoorbeeld door het huren van extra stoelen en het verzorgen van de catering. Wanneer leden zich aanmelden en zonder afmelding alsnog niet komen, betekent dat voor ons overbodige uitgaven en voedselverspilling. Twee zaken die wij als non-profit organisatie en voorvechters van duurzaamheid graag willen voorkomen. Wij willen je dan ook vriendelijk vragen, wanneer je na aanmelding niet in de gelegenheid bent aanwezig te zijn bij dit event, je tijdig af te melden. Helaas zijn wij anders genoodzaakt een no-show fee door te berekenen. Dit bedrag schenken we vervolgens aan de Stichting Voedselbank Delft.