Momenteel is het niet meer mogelijk om in te schrijven voor deze bijeenkomst. Wil je op de reservelijst geplaatst worden? Neem dan contact op met Chris Beezemer: chris.beezemer@connekt.nl.

Datum 27 juni 2024
Tijd 14:00 uur
Locatie Connekt, Delft

De Topsector Logistiek ontwikkelt praktische tools en inzichten voor logistieke bedrijven om hen te helpen met het verbeteren van de logistieke efficiëntie: minder transport KM’s, minder kosten per KM en minder uitstoot. Tijdens deze sessie presenteren we de nieuwste inzichten en tools. Wij horen graag jullie feedback én inspirerende ideeën voor de toekomst.

We structureren de sessie rondom vier kernvragen:

 • Nauwkeurig kunnen identificeren waar in het netwerk en verlies zit?
 • Bij welke klanten / partners / delen in het netwerk zit er potentie om te verbeteren?
 • Hoe overtuig je de ander om samen te willen werken?
 • Hoe zet is de samenwerking succesvol op?

Voor wie is deze bijeenkomst?

 • Logistieke bedrijven, zoals: vervoerders, verladers
 • Overheden, zoals: gemeente en ministeries
 • Dienstverleners, zoals: advies partijen, softwarebedrijven

Programma

 • 14:00 uur: Inloop
 • 14:30 uur: Welkom door Topsector Logistiek
 • 15:00 uur: Presentatie door Laura van Hal van Buck.
  Tijdens deze presentatie zal zij uitlichten hoe het is om mee te doen aan een community en wat de eerste inzichten zijn vanuit de LPI-analyse.
 • 16:00 uur: Presentatie door Ragnar Klabbers van Districon en Jan Vieveen van van der Wal Transport. Deze presentatie gaat over de LPI-analyse en de samenwerking die hieruit voortkomt.
 • 17:00 uur: Afsluiting & netwerkborrel

Locatie & bereikbaarheid

De bijeenkomst vindt plaats bij ons op kantoor in Delft: Ezelsveldlaan 59 te Delft. 

Connekt ligt op tien minuten loopafstand van Station Delft. Je kunt ook vanaf het station de bus nemen en uitstappen bij de halte Zuidpoort (drie minuten loopafstand van Connekt). Kijk op de website 9292.nl voor de actuele reisinformatie.

Bij Connekt is er helaas geen parkeergelegenheid. Vanaf de snelweg A4 of A13 volg je de borden richting Centrum om bij ‘Zuidpoortgarage’ te komen. De Zuidpoortgarage ligt op drie minuten loopafstand van Connekt.

Aanmelden bijeenkomst

Wil je bij deze bijeenkomst aanwezig zijn op 27 juni 2024 bij Connekt in Delft? Schrijf je dan in via bovenstaande button!

Bij Connekt organiseren we onze events altijd zeer zorgvuldig, waarbij we rekening houden met het aantal mensen dat zich aanmeldt. Bijvoorbeeld door het huren van extra stoelen en het verzorgen van de catering. Wanneer leden zich aanmelden en zonder afmelding alsnog niet komen, betekent dat voor ons overbodige uitgaven en voedselverspilling. Twee zaken die wij als non-profit organisatie en voorvechters van duurzaamheid graag willen voorkomen. Wij willen je dan ook vriendelijk vragen, wanneer je na aanmelding niet in de gelegenheid bent aanwezig te zijn bij dit event, je tijdig af te melden. Helaas zijn wij anders genoodzaakt een no-show fee door te berekenen. Dit bedrag schenken we vervolgens aan de Stichting Voedselbank Delft.