Op 14 maart 2024 organiseert Nieuwsblad Transport in samenwerking met Flows en Schuttevaer opnieuw de Multimodaal Transport Expo vanuit het Breepark Breda. Topsector Logistiek is kennispartner van het event.

Datum 14 maart 2024
Tijd 09:00 uur
Locatie Breepark, Breda

Waar kennis en ontmoeten naadloos in elkaar overlopen

Op 14 maart a.s. organiseert Nieuwsblad Transport in samenwerking met Flows en Schuttevaer opnieuw de Multimodaal Transport Expo vanuit het Breepark Breda. Dé plek waar transport- en logistieke bedrijven uit de Nederlandse én Vlaamse markt samenkomen. Voor: verladers, vervoerders, expediteurs, logistiek dienstverleners, terminals, onderwijs & opleidingen, havenbedrijven en overheid. Een mooie balans tussen het vergaren van kennis op diverse podia en nieuwe relaties ontmoeten op de beursvloer. Alle modaliteiten zijn vertegenwoordigd en komen aan bod, van binnenvaart en shortsea tot wegtransport, spoor en luchtvracht.

Topsector Logistiek en TKI Dinalog zijn kennis- en tevens hostingpartner van het evenement en hosten een eigen stage op Multimodaal. Hiervoor hebben wij een interessant en gevarieerd programma samengesteld.

Bezoeken & registreren

Wil je een van deze sessies bijwonen of aanmelden voor Multimodaal Transport Expo 2024? Registreer je hier.