Op donderdag 1 februari 2024 organiseert de Smart Mobility Embassy een bijeenkomst over ‘Succes in Duitsland’: ervaringen, strategieën en netwerkkansen’. Diverse deelnemers geven praktisch inzicht in zaken doen in Duitsland tijdens deze bijeenkomst. 

Datum 1 februari 2024
Tijd 13:30 uur
Locatie Connekt, Delft
Voor wie Connekt-leden

Experts delen ervaringen en bespreken zakelijke aspecten, met nadruk op best practices, uitdagingen, en succesverhalen. Het programma belicht internationale aspecten waaronder regelgeving, culturele overwegingen en er worden praktische tip en strategieën aangereikt om effectief zaken te doen in Duitsland.

Tenslotte faciliteert de sessie netwerkmogelijkheden tussen deelnemers, sprekers en experts, met als doel samenwerking en kennisuitwisseling te bevorderen. 

Al met al een zeer interessante bijeenkomst vol tips en tricks over samenwerken en zaken doen in Duitsland.

Concept Programma:

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 1 februari 2024 van 13:30 uur – 17:15 uur bij Connekt in Delft. De sprekers zijn:

  • Aldo Lodder, Senior Project Manager & Business Consultant van de Duits-Nederlandse Handelskamer – DNHK 
  • Wouter Giesen, Accountmanager van Tripservice: In deze presentatie neemt Wouter je mee in de stappen rondom de opstart van een partnership in Duitsland met collega-bedrijven en de Duitse overheid. Ontdek de genomen stappen, de uitdagingen en de resultaten tot nu toe. 
  • Paul Vonk – Business Development Coordinator Germany & Nordics bij Netherlands Enterprise Agency (RVO) en Judith Lansbergen – Adviseur Internationaal ondernemen (RVO).  Judith en Paul van de RVO geven advies over de dienstverlening van de RVO om jou en je organisatie verder te helpen op de Duitse markt. Naast diverse programma’s en subsidies biedt de RVO Nederlandse MKB’ers ook individuele ondersteuning bij hun internationaliseringsplannen. Landenadviseurs, zoals Judith, beantwoorden vragen en ondersteunen met sector- of landeninformatie of het zoeken naar een zakenpartner. 

13:30 uur: Ontvangst
14:00 uur: Welkom
14:05 uur – 15:05 uur: diverse sprekers komen aan bod, deze invulling volgt later
15:05 uur: Pauze
15:25 – 15:55 uur: diverse sprekers komen aan bod, deze invulling volgt later
15:55 uur: Paneldiscussie met sprekers en aanwezigen – a.d.h.v. diverse stellingen
16:30 uur: netwerkborrel
17:15 uur: einde

Aanmelden

Wij hopen dat je bij deze bijeenkomst aanwezig kan zijn. Aanmelden kan via bovenstaande button en kan tot uiterlijk vrijdag 26 januari 2024. Wij kijken uit naar je komst!