Royal HaskoningDHV ontwikkelt innovatieve, praktijkgerichte oplossingen voor klanten in sectoren als water, industrie en mobiliteit die hun bedrijfsvoering willen optimaliseren door middel van digitale transformatie.

De behoefte aan mobiliteit neemt sterk toe, terwijl de ruimte voor infrastructuur beperkt is. Leefbaarheid, duurzaamheid, comfort en veiligheid worden steeds belangrijker en de gebruiker komt steeds meer centraal te staan. Technologische ontwikkelingen bieden kansen om mobiliteit slimmer, duurzamer en efficiënter te organiseren. Om die kansen te verzilveren is maatwerk nodig. Royal HaskoningDHV heeft hiervoor de juiste expertises in huis.

Royal HaskoningDHV ontwikkelt innovatieve, praktijkgerichte oplossingen voor de mobiliteitsuitdagingen van de toekomst. Bijvoorbeeld met systemen, zoals DATATACK en FLOWTACK die verkeersstromen optimaliseren door gebruik te maken van de realtime informatie uitwisseling tussen voertuigen, reizigers en verkeerssystemen. Of door het aanjagen van de ontwikkeling en implementatie van slimme voertuigen, variërend van elektrische, automatische en coöperatieve voertuigen tot de fiets. De adviseurs van Royal HaskoningDHV combineren een ijzersterk track record op het gebied van verkeer en mobiliteit met verstand van procesmanagement, publiek-private samenwerking en transitiemanagement. Daarnaast worden steeds meer oplossingen ontwikkeld samen met publieke en private partners.

Royal HaskoningDHV is een internationaal advies- en ingenieursbureau. Vanuit onze vestigingen in meer dan 20 landen werken 6.000 professionals aan projecten in meer dan 140 landen. Wereldwijd ontwikkelen we samen met klanten, partners en kennisinstellingen toekomstbestendige oplossingen voor steden, water, transport en industrie.

Voordelen van het lidmaatschap

Eén centrale plek

Als lid van Connekt heb je toegang tot het netwerk. Een mix van kennis, creativiteit en daadkracht.

Duiden van ontwikkelingen

Connekt is in staat om behoeften en trends te identificeren en deze om te zetten in een samenwerking.

Samen staan we sterk

Connekt pakt als neutrale verbinder uitdagingen op, die één lid vaak niet alleen kan agenderen.

Een schat aan informatie

Binnen het netwerk van Connekt wordt informatie en kennis uitgewisseld waardoor nieuwe kansen en mogelijkheden ontstaan.