Dit jaar organiseert Lean & Green zowel een Nederlandse als een Internationale Summit!

Datum 22 november 2023
Tijd 09:00 uur
Locatie Schiecentrale, Rotterdam

Wat staat ons allemaal te wachten? Niet alleen de energietransitie en klimaatdoelstellingen, maar ook op het gebied van wet- en regelgeving, samenwerkingen, nieuwe én huidige innovaties. Wat betekent dit voor de logistiek? En voor jou?

NL Summit: 22 november 2023

Schiecentrale – Rotterdam
De Lean & Green NL Summit van 22 november start met het plenaire onderdeel. Daarna volgen er maar liefst twaalf break-out sessies. Tijdens de break-out sessies staan verschillende onderwerpen als de komende wet- en regelgeving, laadinfrastructuur, netcongestie, alternatieve brandstoffen, zero emissie zones, en carbon footprinting centraal. Naast de break-out sessies vinden er op het innovatieplein meerdere inloopsessies plaats. Hier hoef je je niet voor in te schrijven. Benieuwd naar het volledige programma en onze partners?

International Summit: 29 november 2023

Pakhuis Zwijger – Amsterdam
Naast de Nederlandse Summit, organiseert Lean & Green sinds dit jaar ook een internationale Summit. Op woensdag 29 november vindt de eerste editie van de Summit voor Lean & Green International plaats. Deze dag wordt een hybride event, bedoelt voor zowel het Nederlandse als het Internationale netwerk van Lean & Green. Je kunt dus zowel online als fysiek deelnemen. De plenaire- en break-outsessies worden uitgezonden, zodat iedereen over de gehele wereld deel kan nemen. Onze internationale gasten zullen op dinsdagdagavond (28 november) al deelnemen aan het sustainable diner. Op donderdag (30 november) zal er nog een excursie plaatsvinden. Meer lezen over de internationale Summit?

Aanmelden

Ontmoeten wij jou in november? Schrijf je in en wees voorbereid op de toekomst! Aanmelden kan via de website van Lean & Green.