“Wij willen graag samen met Connekt en haar leden nieuwe dienstverleningsmodellen ontwikkelen voor duurzame en slimme mobiliteit.”

 1. Waar kunnen wij Levi nine van kennen?
  “1+1=9! Levi nine is inmiddels 11 jaar geleden opgericht door Menno de Jong en Bernhard van Oranje. Levi nine is gespecialiseerd in software ontwikkeling voor onder andere de Traffic & Transport sector in binnen- en buitenland.”
 2. Op welk dienst/project zijn jullie het meest trots als het gaat om smart/sustainable/social mobility?
  “Wij zijn trots op onze klanten met wie wij samenwerken aan thema’s als stedelijke OV-optimalisatie en projecten met betrekking tot vehicle to infrastructure (v2i) communicatie voor betere verkeersdoorstroming én CO2-reductie. Ook ontwikkelen we voor onze klanten -met gebruik van moderne technieken- aan oplossingen voor het verbeteren van (real-time) mobiliteitsinformatie voor reizigers.
  Wij zijn enorm trots op onze hoge klanttevredenheid. Dat blijkt onder andere uit een 100% aanbevelingsscore voor Levi nine in de benchmark outsourcing performance van Giarte.”
 3. Op welke thema’s gaan de andere Connektleden jullie tegenkomen?
  “Connektleden kunnen ons tegen komen op de volgende thema’s: smart cities (koppeling vehicle to vehicle (v2v) en vehicle to infrastructuur/sensor netwerken), integratie van mobiliteit/betaling en koppeling van on-board-units voor (near) real-time (reiziger)informatievoorziening (IoT).”
 4. Wat willen jullie toevoegen aan dit thema en/of Connektnetwerk? En wat kan Connekt voor Levi nine betekenen?
  “Wij willen graag samen met Connekt en haar leden nieuwe dienstverleningsmodellen ontwikkelen voor duurzame en slimme mobiliteit. Wat wij aan het netwerk kunnen toevoegen zijn onze geavanceerde software ontwikkeling/rapid-prototyping methodologieën en onze kennis van moderne ontwikkelomgevingen (mobile, embedded en desktop).”
 5. Wat is volgens jullie op dit moment de meest kansrijke disruptieve innovatie?
  “Interconnectiviteit van infrastructuur in  en rondom voertuigen en tussen voertuigen onderling en ondersteuning van naadloze integratie van bestaande (multimodale) mobiliteit.”