Connekt, de Dutch Cycling Embassy (DCE), de Topsector Logistiek, Lean & Green en Green Deal ZES geven hun relaties inzicht in April Mobility Month, de maand waarin onder meer Connekt initiatiefnemer is van tal van evenementen rondom slimme, duurzame en sociale mobiliteit.

De kick off van April Mobility Month is op maandag 4 april, dan organiseert Connekt samen met haar ITS partners de ITS International Summit. De summit wordt gehouden in Amsterdam, Old School Podium, Gaasterlandstraat 3-5.

Key-note van onder meer Martin Jansen van Calendar42 over Disruption in Mobiliteit en Capgemini vertelt u alles over Internet of Things. Tijdens de ITS Round Table komen de ITS Nationals aan het woord: wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen landen als het gaat om coöperatief en automatisch rijden?

What’s next? Mobility as a Service, kom luisteren naar de presentatie van de founder van het concept uit Finland, Sampo Hietanen. En Ericsson, Tim Wouda, vertelt u graag hoe het platform dat gebruikt wordt in Scandinavië ook kan worden toegepast in Nederland.
Ontmoet tijdens de netwerkborrel onze internationale ITS partners van ITS UK, ITS Norway, ITS Czech Republic, ITS Germany en ITS Austria.

Aanmelden kan via deze link