Van 16 tot en met 19 april a.s. vindt de Automotive Week plaats in Helmond. Connekt is partner en onder andere betrokken bij de opzet van het inhoudelijke programma.

 

Tijdens dit meerdaagse event ontmoet je Europese mobiliteitsexperts en beleidsmakers en kan je deelnemen aan round tables en deep dive sessies over actuele thema’s zoals Mobility in a Zero Emission Future. Met meer dan 20 demo’s, kan je naast netwerken en kennissessies, ook de laatste innovaties en ontwikkelingen binnen de automotive bekijken.                

Zondag 16 april

Op zondag 16 april 2023 start de Automotive Week met een Talent Fair. Voor studenten, starters en (young) professionals is de Talent Fair, dé plek om alle automotive en mobility vacatures te vinden en informatie over de branche en potentiële werkgevers te krijgen. Door je als werkgever goed te profileren op de Talent Fair, kan je jezelf onderscheiden en opvallen bij honderden studenten, starters en (young) professionals. De talent coaches zorgen ervoor dat jij de juiste kandidaten spreekt.

Wat?
Het career event voor de automotive en mobility sector. De Talent Fair is de start van de Automotive Week 2023. Hét internationale technologie & mobiliteitsevenement.

Wanneer?
Zondag 16 april van 13.00 tot 16.00 uur

Waar?
Automotive campus in Helmond

Voor wie?
Ambitieuze werkgevers en werkzoekenden in de automotive en mobility branche

Investering?
€ 1.000 ex. BTW per organisatie.

Inschrijven
Inschrijven kan via het registratieformulier. Het aantal deelnemers is helaas beperkt, dus reageer snel. 

Voordelen voor jou als werkgever

  • Bereik honderden potentiële werknemers
  • Boost je vacatures en werkgeversimago
  • Exposure in campagne Talent Fair en Automotive Week

Dit krijg je

  • Stand 20m2 (binnen en/of buiten) incl. 1 statafel met 4 stoelen en elekriciteit
  • 4 lunch vouchers, 20 drank vouchers
  • Promotie via de Automotive Week

Maandag 17 april – Grand Opening

De Grand Opening van de Automotive Week 2023 wordt verricht door de burgemeester van Helmond Elly Blanksma, in aanwezigheid van Mark Harbers, minister van Infrastructuur en Waterstaat, Winfried Hermann, minister van Verkeer en Waterstaat in Baden-Württemberg (Duitsland) en Anne-Marie Spierings, Gewestminister Energie, Circulaire Economie en Milieu.

Keynote speakers op deze dag zijn Patrick Dean, Vehicle Chief Engineer van DAF Trucks, Joost Vantomme, Chief Executive Officer van ERTICO en Karen Vancluysen, Secretary General bij Polis. In de middag vindt een symposium plaats met vier (internationale) sprekers en vele demo’s.

Dinsdag 18 april – Mobility in the Digital Society

Op dinsdag 18 april staat mobiliteit in de digitale samenleving centraal. De ochtend begint met verschillende keynote speakers zoals Andrea Conti van AVL, Suzanna Kraak, Policy Officer van de Europese Unie, en Margriet van Schijndel, Program Director Responsible Mobility van de Technische Universiteit Eindhoven. Na de keynote-sessies krijgt u de gelegenheid om een ​​van de paneldiscussies bij te wonen: “Innovaties voor leefbare steden” of “Op weg naar nul slachtoffers in 2030”.

In de middag worden 8 deep dives aangeboden: van dataplatforms voor mobiliteit en logistiek tot transities in het openbaar vervoer door digitalisering, de rol van AI en meer. Je kunt twee verschillende diepe duiken kiezen om bij te wonen.

Woensdag 19 april – Mobility in a Zero Emission Future

Op woensdag 19 april staat mobiliteit in een emissievrije toekomst centraal, met keynotes en paneldiscussies in de ochtend. Keynote speakers zijn Els de Wit, Strategisch Adviseur slimme en duurzame mobiliteit, Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Karl Viktor Schaller, Hoogleraar aan de Technische Universiteit München en Gerhard Meister, directeur Business Development van AVL.

Na de keynote-sessies krijg je de gelegenheid om een ​​van de paneldiscussies bij te wonen: “Implementaties voor zero-emissietechnologie” en “Technologieën naar nul-emissie”

In de middag worden 8 deep dives aangeboden: van next generation batterijen tot innovatieve oplossingen voor stedelijke mobiliteitsuitdagingen en lichtgewicht oplossingen. Je kunt twee diepe duiken kiezen om bij te wonen.

Meer informatie

Wil je als Connekt-lid de Automotive Week in Helmond bezoeken? Connekt heeft een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar! Neem contact op met Tom van Dam: tom.vandam@connekt.nl | 06-83694146

Voor meer informatie en overige tickets, bezoek de website van Automotive week: www.automotiveweek2023.com. Op  deze website vind je een compleet overzicht van het programma en alle mogelijkheden.