Connekt, de Dutch Cycling Embassy (DCE), de Topsector Logistiek, Lean & Green en Green Deal ZES geven hun relaties inzicht in April Mobility Month, de maand waarin onder meer Connekt initiatiefnemer is van tal van evenementen rondom slimme, duurzame en sociale mobiliteit. Op 4 april organiseert Connekt een International ITS Summit, op 6 en 7 april komen eerst op de Maasvlakte en dan op de Intertraffic de trucks van de EU Truck Platooning Challenge aan. Van 5 tot en met 8 april organiseert Connekt met maar liefst 17 leden een Dutch EU Pavilion op de Intertraffic in de Amsterdam RAI. Op 12 en 13 april vindt de Avere E-mobility conference plaats. Op 14 april is Connekt met haar leden vertegenwoordigd op het Mobiliteitsplein van de Innovation Expo. De DCE staat met verschillende soorten fietsen en Cargobikes op het fietsplein van de Innovation Expo. Op 16 en 17 april vindt in Nijmegen het Internationale Cargo Bike Festival plaats. En het laatste event in april is het Topsector Logistiek Congres ‘Big Data Small World’ op 22 april in de Amsterdam ArenA. Binnenkort vindt u meer informatie over April Mobility Month op de Connekt website.

Deze cardboard reader biedt u een virtual reality ervaring. Hiervoor zijn veel apps beschikbaar. Als om een QR code wordt gevraagd, scan dan onderstaande of bezoek de website https://goo.gl/uBhaJw. Volg daarna de instructies.

QR code cardboard reader

Connekt wenst u veel kijkplezier! En natuurlijk hopen wij u te mogen verwelkomen op één van de events in de April Mobility Month.

Voorbeeldfilmpje: (van een rollercoaster): https://www.youtube.com/watch?v=Pm35STF3RuE