Op 18 juni was de Connekt Affiliation Masterclass. Tijdens deze bijeenkomst werden start-ups uitgenodigd om een challenge te pitchen aan het Connektnetwerk. Er waren zes start-ups: ParkFlyRent, Roudle, Synple, Spencer, IkParkeer en Plannerstack.

Niels de Greef van ParkFlyRent (winnaar Connekt Affiliate 2014) beet het spits af en presenteerde zijn uitdaging: hoe ze het beste hun propositie voor de B2B markt naar grote werkgevers kunnen communiceren. Een aantal suggesties vanuit het netwerk waren om de doelgroep uit te breiden door huur en verhuur aan te bieden. Daarnaast gaf een ander lid als tip om ParkFlyRent te pluggen als optie in het mobiliteitsbeleid van organisaties.

Andere challenges waren het opschalen, meer orders genereren en samenwerken in de keten. De eerste Masterclass was geslaagd en het was een mooie kennismaking met de nieuwe start-ups. Een aantal zijn uitgenodigd om op 21 oktober tijdens het Back to the Future Festival te pitchen. Daar maken ze kans op een twee-jarig Connekt Coachingsmembership.

De middag werd afgesloten met de Connekt Zomerborrel.