Het ledenteam van Connekt was aanwezig in Toulouse voor een bezoek aan het ITS Europe Congress en het traditionele Dutch Dinner.

Het Connekt  ledenteam bezocht dinsdag 31 mei het ITS Europe Congress in Toulouse. Ondanks dat het een kleinere beurs was dan normaal vonden er weer interessante ontmoetingen plaats.

Marc Verhage vertegenwoordigde ITS Netherlands tijdens de ITS Internationals Plenary Meeting. Hij lichtte kort de stand van zaken bij Connekt toe. Ook alle andere landen gaven een toelichting op hun uitdagingen, hot topics en plannen. Er ontstond een duidelijk beeld van de punten waarop de ITS Nationals elkaar kunnen helpen.

Die avond organiseerde Connekt, met dank aan sponsor Intertraffic, het traditionele Dutch Dinner, exclusief voor alle leden van Connekt. Marc Verhage mocht het diner openen, gevolgd door een speech van Nynke Lipsius-Mulder namens RAI Amsterdam over haar plannen om de smart mobility vanuit haar rol te ondersteunen. De “debutanten” speechten gedurende de diverse gangen over “de droom” van smart mobility die momenteel werkelijkheid wordt. Al met al een geslaagde avond waarin relevante relaties werden gesmeed of bestendigd.