Dr. Emmett Brown: “Roads? Where we’re going we don’t need roads!”
Van het hoverboard tot de tijdreizende Delorean. De beloftes van Hollywood op het gebied van mobiliteit zijn nog altijd een bron van fascinatie en inspiratie. Maar in hoeverre zijn deze beloftes nu, anno 2015, waargemaakt? Wat zijn deze ideeën nu nog waard en welke innovaties staan ons nog te wachten?

Op de dag dat Marty Mc Fly in Back to the Future (2) arriveert in het New York van zijn toekomst kijken wij terug op de toekomst van mobiliteit. Weet jij nog hoe toen, 30 jaar geleden dacht dat de toekomst er uit zou zien? En hoe zit dat met de komende 30 jaar? Kortom, kom langs op het Back To the Future Festival en laat je inspireren! Vele Connektleden vertellen hun verhaal over innovaties op het gebied van mobiliteit. Of pak één van de vele open podium plaatsen en vertel je eigen verhaal.

Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar voor #ConnektBTTFF. Reserveer daarom snel. Registratie is gratis voor leden van Connekt en/of Lean and Green. Niet-leden worden op de wachtlijst geplaatst en krijgen twee weken van te voren te horen of zij een ticket krijgen toegewezen

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de Back to the Future Festival website.