Van maandag 19 juni tot en met donderdag 22 juni vond het twaalfde Europese ITS congres in Straatsburg plaats. Samen met de leden TNO, RDW, NDW, Vialis, Brainport, Goudappel/DAT Mobility, Dynniq en de Smart Mobility Embassy organiseerde Connekt het Dutch Pavilion, waar ontmoeting en connectiviteit centraal stonden. Mede dankzij de ‘Triple A locatie’ kwamen veel bezoekers over de vloer en heeft ITS Netherlands weer een visitekaartje af kunnen geven in Europa.

De Nederlandse publiek-private samenwerking werd in Straatsburg ook benadrukt door de goede samenwerking met Partnership Talking Traffic. Kennis en expertise vanuit Nederland werd nogmaals bevestigd, doordat de essay “Traffic Management 2.0, Contractual agreements and Schemes” waarvan Tifanny Vlemmings van NDW co-auteur is, uitgeroepen is tot ‘Best Technical Paper Award’.

Dinsdag 20 juni sponsorde Dynniq een netwerkborrel op het Dutch Pavilion. Haye Mensonides, commercieel directeur mobiliteit bij Dynniq, verwelkomde de ruim 150 aanwezigen. Tijdens de borrel heeft Connekt de Smart Mobility Embassy gelanceerd.

We ontvingen positieve reacties en complimenten over het ontwerp van de stand en zijn trots op het resultaat om een stukje Connekt neer te kunnen zetten op het congres Straatsburg voor onze partners.

In 2018 is het ITS Wereld Congres in Kopenhagen. Connekt zal daar weer het Dutch Pavilion organiseren. Wil je daar als Connektlid aan deelnemen? Neem dan contact op met een van onze collega’s.