Datum 4 december 2019

Tijdens de Amsterdam Drone Week worden de nieuwste technologie├źn getoond en continueren we onze dialoog omtrent toekomstige drone-oplossingen en regelgeving. Opvolgend op de dronebijeenkomsten die eerder dit jaar zijn georganiseerd in Delft, nodigen we partijen uit om deel te nemen aan de Amsterdam Drone Week.

Kom naar de Connektsessie op 4 december 2019

Connekt verzorgt een sessie, The Future of seamless logistics, tijdens de Amsterdam Drone Week. Deze vindt plaats op 4 december van 14:00- 15:30. Bezoek je de Amsterdam Drone Week, dan is deze sessie absoluut de moeite waard.

Wat zijn de ambities en plannen van Nederlands UAM ecosysteem?
Om de volledige potentie van drones en het toekomstige personenvervoer door de lucht (Urban Air Mobility) voor Nederland te realiseren zullen slimme en duurzame oplossingen moeten worden ontwikkeld. Het ontwikkelen van deze oplossingen vraagt om nauwe samenwerking en de wil om samen te innoveren door te doen. Op de Amsterdam Drone Week kondigen toonaangevende partijen aan dat ze de handen ineenslaan door de oprichting van een Nederlands UAM ecosysteem. In deze sessie zetten Stefan van Vuren en Thomas Brinkman van AirHub uiteen wat de plannen en ambities zijn.