De bouwinfra & smart mobility challenge is een werksessie waarin de captains van Captain CoCreation en de YNOT-ers worden uitgedaagd door boegbeelden uit de sectoren, ook wel VIP’s genaamd, om te komen met frisse blikken, nieuwe standpunten en integrale oplossingen voor vraagstukken rondom bouwinfra/smart mobility. Denk daarbij aan het omgaan met de digitale route en reisinformatie bij wegwerkzaamheden en mogelijke eisen voor de infrastructuur over 15 jaar bij de geleidelijke automatisering van voertuigen. De VIP’s introduceren vijf vraagstukken en nemen na afloop de resultaten in ontvangst.

Wij dagen young professionals uit om deel te nemen aan de werksessie en samen met jonge vakgenoten te komen met de oplossing voor een vraagstuk! Naast inhoudelijk werken aan de oplossing, is er ook ruime gelegenheid voor kennismaking tussen de young professionals van Captain CoCreation en YNOT.

Wanneer?

De bouwinfra & smart mobility challenge vindt plaats op vrijdag 1 juli en start om 13:30. De werksessie eindigt met een borrel om 17:00. De locatie van de challenge is Connekt, het innovatienetwerk voor Smart, Sustainable en Social Mobility in Delft (Ezelsveldlaan 59).

Wie zijn Captain CoCreation en YNOT?

Het netwerkcollectief “Captain Co-Creation” bestaat uit young professionals uit alle gelederen van de bouw- &infrastructuursector; de captains.  Zij vormen een platform om de gewenste samenwerkingscultuur tussen alle partijen verder te ontwikkelen en te realiseren. In de nieuwe samenwerkingscultuur zijn de captains nieuwsgierig naar elkaars belangen, wat zorgt dat ze werken aan één gemeenschappelijk doel. Ze willen inspireren en geïnspireerd worden, van delen word je rijker!

YNOT is een community van jonge en betrokken mensen, ontstaan vanuit de leden van Connekt. Wij zijn enthousiast en kritisch. We zijn actief in de wereld van mobiliteit en omgeven door de nieuwste technologie. We zien dat er behoefte is aan nieuwe manieren van samenwerken. YNOT wil graag een frisse blik geven op de huidige wereld van mobiliteit. We onderscheiden ons doordat we Y-generatie breed, zonder organisatienaam of belangen, op onderwerpen inzoomen.

Ben jij een young professional en wil je deelnemen aan de challenge, dan kun je je aanmelden bij Nick Juffermans.

Ynot op A4cc