Datum 24 november 2020

Toegankelijkheid van steden is van alle tijden. Iedereen wil toegang tot de stad goed geregeld hebben, maar er zijn verschillende perspectieven. Een gemeente heeft andere belangen dan een ITS-leverancier of een logistiek dienstverlener.

Gelet op de verschillende perspectieven, hebben we een oplossing in zicht, waarbij de verschillende belangen beter tot hun recht komen dan bij een klassieke benadering waarbij één grote centrale database wordt ingericht. We noemen dit alternatief CIXS. CIXS staat voor cooperative intelligent access, een coöperatieve systeemarchitectuur. 

In deze sessies gaan we in op het idee om de toegang tot steden te regelen met behulp van een coöperatieve systeemarchitectuur, waarbij heel veel individuele informatie bereikbaar is op dezelfde manier. We hebben verschillende sessies voor de verschillende doelgroepen. In iedere sessie leggen we het idee van CIXS uit en zijn we benieuwd naar de wensen en inzichten van de specifieke doelgroep.

Op 24 november zijn er de volgende sessies:

Alle sessies zullen digitaal plaatsvinden. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met een link naar de Microsoft Teams-meeting.

Wil je meer informatie over dit onderwerp, dan kun je contact opnemen met Tom van Dam.