Bij het Connekt Affiliation Event brengen wij onze leden, bestaande uit gevestigde organisaties, samen met innovatieve start-ups. Ben jij er ook bij? Meld je hieronder aan!

Datum 23 november 2022
Tijd 15:00 uur
Locatie Connekt, Ezelsveldlaan 59 in Delft

Wat is het?

Bij het Connekt Affiliation Event brengen wij onze leden, bestaande uit gevestigde organisaties, samen met innovatieve start-ups. Waar de kracht van gevestigde organisaties vaak hun gedegen netwerk, marktkennis en financiële resources is, blinken start-ups vaak uit in flexibiliteit, korte lijnen en het gebruik van vernieuwende technologieën en bedrijfsmodellen. Door deze krachten te combineren, maken we innovatie mogelijk.

Wil jij deel uitmaken van deze gouden combinatie? Wij nodigen jou uit om kennis te maken met een aantal vooraf geselecteerde innovatieve start-ups die hun ideeën voor smart mobility en duurzame logistiek komen presenteren. Nieuw deze editie is onze samenwerking met Mobility Lab. Mobility Lab speurt naar innovatieve start-ups uit binnen- en buitenland met een goed idee op het gebied van mobiliteit.

What’s in it for you?

Tijdens het event presenteren de starts-ups elk hun innovatieve concept. Als Connektlid bepaal je vervolgens of de gepresenteerde ideeën van voldoende waarde zijn voor jouw netwerk. Ben je positief over het idee van een start-up, dan kun je besluiten om de start-up een coaching lidmaatschap aan te bieden. Hierbij een overzicht van de startups die door Mobility Lab geselecteerd zijn.

SOLUTION AIR BV
Real-Time Road Inspection
MyMove
Sensor Maritime
Green Caravan
Scenwise BV
Bia Power
Appacar
STUDENT MOBILITY
Last Mile Mobility

Programma en aanmelden!

Hieronder lees je vast een voorproefje van het programma:

  • Welkom: 15:00 uur
  • Korte pitch/ introductie: 1 minuut per start-up
  • Rondgang en informatie start-ups: +- 10 minuten per start-up
  • Einde event: 17:00
  • Borrel: 17:00-19:00
  • Locatie: Connekt, Ezelsveldlaan 59 in Delft

Zien wij jou op woensdag 23 november 2022 bij Connekt? Meld je dan aan via de aanmeldknop hierboven.

Meer over het Connekt Affiliation Event

Het Connekt Affiliation Programma is de gelegenheid bij uitstek om in korte tijd in contact te komen met meerdere kansrijke start-ups. Als de jury en het netwerk overtuigd zijn van het concept, dan biedt Connekt de start-up een tweejarig Connekt coachingsmembership aan. Start-ups krijgen daarmee de gelegenheid om hun concepten verder te brengen en tegelijkertijd wordt het Connektnetwerk versterkt met deze innovatieve start-ups. Connektleden krijgen de eerste kans om kennis te maken en zich te verbinden aan een van deze start-ups door coach te worden. In 2014 is het Affiliation Programma gestart. Niet voor niets is dit programma al jaren een beproefd concept. Sinds deze eerste editie hebben al talrijke start-ups een coachingsmembership gewonnen.