De finale van het Connekt Affiliation programma 2016 vindt plaats op donderdag 8 december van 16:00 tot en met 18:00 uur bij Connekt. Na twee succesvolle edities van het Connekt start-up programma, waarin 9 start-ups onderdeel zijn geworden van het Connekt netwerk, hebben we weer 10 nieuwe innovatieve start-ups in mobiliteit en logistiek die klaar staan om te pitchen.

10 deelnemende startups krijgen de kans om hun concept te pitchen aan het Connektnetwerk. Als het netwerk en de jury overtuigd zijn van het concept dan biedt Connekt de start-up een Connekt Coachingsmembership aan. Daarmee krijgen start-ups de gelegenheid om hun concepten verder te brengen en wordt tegelijkertijd het Connektnetwerk versterkt met deze innovatieve startups. Connektleden krijgen de kans om zich te verbinden aan een van deze start-ups door coach te worden.

Aanmelding is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging. Als u interesse heeft in de Connekt Affiliation Finale 2016, dan kunt u een mail sturen naar Mieke Masselink.