Datum 11 december 2018

Op dinsdag 11 december is het tijd voor de Connekt Affiliation Finale, hét event waar we de verbinding leggen tussen nieuwe startups en onze bestaande leden. Tijdens dit interactieve event discussiëren Connektleden met tien nieuwe, innovatieve startups om door middel van korte intensieve gesprekken ideeën uit te wisselen. Het Connekt netwerk kan helpen bij de verdere ontwikkeling van de startups. Waar lopen zij tegenaan en wie of wat hebben ze nodig om een volgende stap te kunnen zetten?

Leden kunnen aan het einde van de middag laten weten of zij een coachingsmembership willen uitdelen aan een van de startups. De Connektleden zullen bepalen of de ideeën voldoende waarde toevoegen aan het netwerk. De hoofdprijs is een gratis Connekt lidmaatschap voor 2 jaar!

Na afloop van de Connekt Affiliation Finale gaat de tap open en de Christmas playlist aan. Tijdens de Connekt kerstborrel is er de mogelijkheid om te netwerken en om de ideeën verder uit te denken. De beste ideeën passen immers op de achterkant van een bierviltje.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mieke Masselink.