¿Quieres ir al hub central de ciudades inteligentes?

Datum 15 november 2022
Einddatum 17 november 2022
Locatie Barcelona
Voor wie Connektleden

Tijdens het Smart City Expo World Congress in Barcelona organiseert Connekt voor een publiek-private delegatie een studiereis rondom de stedelijke uitdagingen. Deze reis wordt deels gecombineerd met de reis van de Raad van Toezicht van Connekt.

Wat zijn overeenkomsten tussen last-mile logistiek en het personenvervoer in de stad en wat zijn de specifieke uitdagingen? Wat is de rol van data bij het meten van de duurzaamheidseffecten? En hoe werken markt en overheid samen om een duurzaam systeem te creëren?

Conceptprogramma
Algemene voorwaarden

Kosten

De studiereis is exclusief voor leden van Connekt. De kosten voor deelname aan deze reis zijn afhankelijk van het Connekt lidmaatschap.

  • Voor strategic partners zit deelname aan de studiereis voor één persoon inbegrepen in het lidmaatschap.
  • Voor premium members bedragen de kosten voor deze studiereis € 600,- (excl. btw) voor één deelnemer.
  • Voor regular members en extra deelnemers vanuit het strategic of premium lidmaatschap bedragen de kosten voor de studiereis € 1.300,- (excl. btw).
Aanmelden

Wil je mee met deze studiereis? Wacht dan niet te lang met aanmelden! Je kunt je voor deze reis tot 1 september aanmelden. Je kunt je interesse kenbaar maken via  bovenstaande knop Aanmelden . Daarna ontvang je van ons een definitief inschrijfformulier.