In november is Barcelona het epicentrum van alles op het gebied van Smart Cities en Smart Mobility. Steden en bedrijven uit de hele wereld komen bij elkaar om oplossingen te vinden en ervaringen te delen die de gezamenlijke uitdagingen als bevolkingsgroei, klimaatverandering, files en uitstoot aanpakken.
Van 13 tot en met 15 november organiseert Connekt een publiek-private missie naar Barcelona om een bezoek te brengen aan het Smart City Expo Congress en het Smart Mobility World Congress. Het doel van deze reis is om tot nieuwe inzichten te komen en deze om te zetten in acties om samenwerking rondom steden in Nederland te versterken.

Naast de congresbezoeken, organiseert Connekt bedrijfsbezoeken en een netwerkevent met Connektpartners AECOC en ITS Spain met aansluitend een netwerkdiner.

Wilt u deelnemen aan deze reis, dan kunt u het registratieformulier invullen.
De organisatiekosten voor deze missie bedragen € 550,00. Dit is inclusief een visitor pass voor de expo en exclusief reis- en verblijfkosten. Connekt heeft een groepsboeking gemaakt voor een hotel waar u gebruik van kunt maken. Voor deze reis is er een beperkte capaciteit.

Wilt u het conceptprogramma inzien of heeft u vragen over de reis, dan kunt u contact opnemen met Lia Hsu.