Datum 8 december 2021
Einddatum 9 december 2021

Uitstel | Connekt Overnight sessie 8-9 december

Helaas hebben we in het licht van de aangescherpte maatregelen moeten besluiten om de geplande Overnight sessie Kwetsbare ketens in Verkeersmanagement uit te stellen. We zijn op dit moment aan het zoeken naar een nieuwe datum waarvan we verwachten dat het dan wel kan plaatsvinden. 

***********

Ontdekken, inspireren en verwonderen, dit zijn de ingrediënten van een Connekt Overnight Sessie. Samen gaan we op een ontdekkingstocht naar nieuwe inzichten, mogelijke samenwerkingen en antwoorden op gezamenlijke uitdagingen. We nemen een kijkje bij een organisatie, laten ons inspireren door verschillende sprekers en laten dit omlijsten door een gezellig samenkomen.

Tijdens deze Connekt Overnight Sessie staat het thema kwetsbare ketens in verkeersmanagement centraal. De activiteit start op 8 december halverwege de middag met een bedrijfsbezoek aan UMCG Ambulancezorg, die haar ambities en uitdagingen in samenwerken in ketens toelicht en zelfs zichtbaar maakt. Zeker bij het UMCG Ambulancezorg is optimale mobiliteit van levensbelang. Er zijn veel factoren van invloed op de routebepaling. Het vormen van ketens en de interactie daartussen bewerkstelligen is belangrijk. Na het bedrijfsbezoek volgt een inhoudelijke verdiepingssessie met een gastspreker. Daarna is het tijd voor een diner, met aansluitend een informele netwerkborrel als nazit. Na een overnachting wordt de Connekt Overnight Sessie afgesloten met een gezamenlijke wrap-up tijdens het ontbijt.

Vragen die tijdens de gehele Overnight Sessie aan bod komen zijn onder andere:
• Hoe ziet een gewenste samenwerking tussen markt en overheid eruit bij de ontwikkeling van verkeersmanagement?
• Hoe kan je business bouwen op data/input van anderen?

Praktische informatie
Datum: woensdag 8 december en donderdag 9 december, inclusief overnachting
Starttijd: 12.00 uur
Eindtijd: 12.00 uur
Locatie: Groningen
Exclusief voor leden: ja
Kosten: € 150,- excl btw.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over deze Connekt Overnight Sessie? Neem dan contact op met Tom van Dam.