Datum 25 mei 2021

Tijdens dit online event word je meegenomen in de ontwikkelingen rondom ADAS. Advanced Driver Assistance Systems helpen, zoals de naam al aangeeft, de bestuurder met rijtaakondersteunende functies. Hoe veilig is dat nou tegenover een alerte bestuurder? Kan iedereen dit zomaar gebruiken of is er training voor nodig? Hoe werkt ADAS en wat voor technieken zijn er beschikbaar?

Tijdens de Connekt Talk informeren we je hier graag over. Experts vanuit verschillende organisaties informeren ons over de huidige stand van zaken en de kansen die ADAS biedt voor de nabije toekomst. Daarna nemen zij deel aan een plenaire discussie. Ook als online deelnemer krijg je de kans om vragen te stellen. Ben jij geïnteresseerd? Meld je dan snel aan!

Datum: 25 mei 2021
Tijd: 10.00 – 11.30 uur
Locatie: online
Exclusief voor leden: nee

We organiseren elk kwartaal een Connekt Talk, een inspirerende sessie over een actueel thema in mobiliteit en logistiek. Tijdens deze Connekt Talks willen we elkaar inspireren en doen verwonderen door vernieuwende inzichten en perspectieven te delen die sociale en/of technologische impact kunnen hebben op het werkveld.

Connekt Talk