Datum 26 mei 2020

Direct inschrijven

Webinar: Cooperative Intelligent Access

De toegang tot steden en andere dichtbevolkte gebieden in Nederland wordt een steeds grotere uitdaging. Op dinsdag 26 mei a.s. organiseert Connekt een webinar over cooperative intelligent access. Onder cooperative intelligent access verstaan we dynamisch maatwerk in toegang tot steden. In dit webinar interviewt Connekt vijf mobiliteitsexperts over hun visie op slimme toegang tot de stad. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen en wat is de impact op de bereikbaarheid? Met trots kondigen wij aan dat het Ministerie van IenW, Gemeente Utrecht, Technolution en DG MOVE deelnemen aan dit webinar. Hieronder lees je meer informatie over het programma en de deelnemende sprekers.

Wat kom je te weten tijdens het webinar?

Tijdens dit webinar krijg je een update van de ontwikkelingen in Nederland en daarbuiten op het gebied van slimme toegang tot steden. Met een aantal leden uit ons netwerk geven we concreet invulling aan het opzetten van een architectuur wat bijdraagt aan duurzame bereikbaarheid van de stad.

Deelnemers krijgen de mogelijkheid om vragen te stellen.

De experts

Webinar: Cooperative Intelligent Access 1

Bas Bongers is Projectmanager Logistiek & Smart Mobility bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Hij vertelt over de huidige activiteiten binnen Connected Transport Corridors en wat er in de nabije toekomst wordt beoogd.

 

 

Webinar: Cooperative Intelligent Access 2

Stefan van Dorp is Beleidsadviseur Goederenvervoer bij de Gemeente Utrecht. Hij vertelt over de zoektocht naar mogelijkheden om de kwetsbare infrastructuur in de stad te beschermen.

 

 

Webinar: Cooperative Intelligent Access

Herman Wagter is programmamanager bij Connekt. Herman zet zich in voor duurzame oplossingen ter verbetering van transport en mobiliteit met de focus op beter en slimmer gebruik van innovatieve technologie. Hij vertelt meer over de structuur van cooperative intelligent access (CIXS) en de mogelijkheden ervan voor duurzame bereikbaarheid van de stad.

 

Webinar: Cooperative Intelligent Access 3

Jop Spoelstra is Innovatie Programma Co├Ârdinator bij Technolution. Hij brengt concrete ervaring in vanuit het Europese project Nordicway2 en 3 voor toepassingen in CIXS.

 

 

 

Webinar: Cooperative Intelligent Access 4

Edoardo Felici, Seconded National Expert bij DG MOVE vertelt over de UVAR en METR ontwikkelingen op Europees niveau.

Aanmelden webinar

Je kunt kosteloos deelnemen aan dit webinar. Het webinar vindt plaats op dinsdag 26 mei om 14.00 uur. Je kunt je hiervoor aanmelden via onderstaand formulier. Je krijgt dan een uitnodiging in je mailbox met verdere instructies over hoe je kunt deelnemen.

Geïnteresseerd in dit webinar? Laat het weten via onderstaand formulier.